EEN VRIJWILLIGER AAN HET WOORD

Behalve allerlei artikelen over hoe het allemaal zit in de wereld met al die corona feiten en maatregelen, besteedde De Andere Krant ook eens aandacht aan een vrijwilliger. Er zijn talloze vrijwilligers actief die bijvoorbeeld de verspreiding van kranten, flyers en meer mogelijk maken. Die mensen zijn heel belangrijk. Zonder die mensen kunnen we niet op tegen het propaganda kartel van de msm. In de laatste editie van De Andere Krant, Leef !, staat een interessant artikel over de Brabantse vrijwilliger Sandra Reijers, die ondanks haar kleine behuizing toch distributiepunt is van De Andere Krant.

Sandra is voor Corona Nuchterheid wel een bekende. Ze heeft vorig jaar heel veel flyers besteld. Alle 6 de edities heeft ze gehad, in totaal ging het om bijna 10.000 flyers. De meeste kreeg ze kosteloos omdat we fanatieke mensen zoals zij extra willen steunen. Mooi dat de Andere Krant ook oog heeft voor zulke gedreven mensen die voor het slagen van het verzet o zo belangrijk zijn. Hier de inleiding en daaronder het artikel:

De Andere Krant wordt mogelijk gemaakt door de onvermoeibare inzet van vele vrijwilligers. Met name de distributie is de verdienste van mensen door het hele land. We willen daarom regelmatig een van deze gedreven mensen aan het woord laten. Deze keer is dat Sandra Reijers (36).

4 reacties

 • Beste Sandra,

  Wat goed van jou dat je je zo hebt kunnen inzetten als vrijwilligster voor de β€˜De andere krant’ , ondanks jouw beperking? Dat je jouw kleine leefruimte beschikbaar hebt gesteld
  voor het distribueren van deze belangrijke nieuwsbron!
  En zo jouw steentje ook kunt bijdragen in deze bijzondere tijd, om onze vrijheid terug te krijgen!

  Houd moed!

  Groetjes van een medestrijdster.
  Jannie.

 • Beste Sandra, wat moedig dat je je eigen weg kiest ondanks de tegenwerking. Dat is inderdaad een “gebrek” van hulpverleners, dat ze zich tegen je keren als je laat merken dat je eigen kracht hebt en eigen inzichten en initiatieven toont.
  Dat het etiket autistisch op je geplakt werd is nog niet gezegd dat je het bent. Wat je wel bent is een heldin.
  Dank je wel dat je je inzet voor de mensheid, daarmee straal je je licht over de nog in angst levende mensen.
  Samen maken we de verandering.

 • Helaas zie ik die “andere krant” niet anders dan een “gecontroleerde oppositie”, zoals vrijwel alle “alternatieven” dat zijn. Ik ken dat “wereldje” al zo lang… allemaal “kerkjes” waar gelovigen op af komen.
  Ga altijd voor de Essentie!
  Ga dus nooit voor de halve waarheid, geloof niets, maar onderzoek alles en vooral jeZelf, opdat je WEET wat de werkelijke Orde en de werkelijke Athor(iteit) is.

 • Jammer dat je zo over de Andere Krant praat. Het kan dat het gecontroleerd is en dan nog? Maak het erom dat ze minder goed werk doen? Nee. Ze doen zeker goed werk gecontroleerd of niet. Want de kranten lopen onwijs goed. Ik geloof niet dat het gecontroleerd is. Mochten ze het wel zijn is het voor mij ook geen probleem. Want ze leveren goed werk en daar gaat het om. Kijk naar de positive kanten van de Andere Krant. En die zijn er een heleboel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *