DUITSERS OOK STEEDS MEER WAKKER

Wij hebben Robert Jensen, maar de Duitsers hebben Ken Jebsen. Zo, en die is pas boos! Op de overheid, op Merkel en bovenal op Bill Gates. Zijn video duurt ongeveer een half uur, het is echt een epische monoloog, hij weet het zo goed en oprecht te vertellen, met veel rake formuleringen. Hij zegt ook niet zomaar wat, hij doet al jaren onderzoeksjournalistiek, maar dan onafhankelijk. Zijn video is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Dat betekent dat het leeft in ons buurland, meer dan hier. Dat blijkt ook wel uit de vele demonstraties die daar hebben plaatsgevonden. Kijk de video en verspreid hem.

Link naar de video ‘Gates kapert Deutschland’

Link naar de site van Ken Jebsen

Vertaling toelichting van de video:

Vandaag, op 4 mei 2020, vindt een zogenaamde WHO-donorconferentie plaats. De BRD zal volgens Merkel een “substantiële bijdrage” leveren. Concreet: Merkel vraagt ​​de burgers om een ​​financieringstekort van acht miljard euro te dichten. Het geld wordt gebruikt voor de ontwikkeling en productie van een Covid-19-vaccin dat vervolgens door zeven miljard mensen wordt genomen. Of je het nu leuk vindt of niet.

Merkel voert aldus het WHO-plan uit, dat in werkelijkheid niet wordt gecontroleerd door de landen van de wereld, maar door Bill & Melinda Gates. Het Gates-paar financiert de WHO aanzienlijk en bepaalt welke gezondheidsmaatregelen wereldwijd worden uitgevoerd. Gates vertrouwt op vaccins en haalt alles uit de kast. Hij koopt overal. De GAVI-vaccinatie-alliantie wordt voor 75% door hem gefinancierd. De RKI (Robert Koch Institut) ontvangt geld van Gates. Zelfs Drosten van de Charité. De Hopkins University. DE SPIEGEL (Der Spiegel), DE TIJD (die Zeit). En de meeste bedrijven die Covid-19-vaccins onderzoeken, worden ‘ondersteund’ door Gates.

De afsluiting van de republiek Duitsland zou nooit zijn gebeurd zonder de door Gates gefinancierde ‘consultants’ op de achtergrond en zal pas worden beëindigd als Gates zijn best doet. Democratie? Nee!
Merkel moet in de urgentieprocedure een immuniteitspas verplicht stellen, terwijl tegelijkertijd de tests die voorheen nodig waren om geneesmiddelen voor de FRG goed te keuren drastisch worden ingekort.

Het gaat over een vaccinatie via de achterdeur. Iedereen die in de toekomst niet zal worden ingeënt tegen ziekten, die volgens de WHO, dat wil zeggen poorten, verliest essentiële onderdelen van hun basisrechten. Daarnaast keurt de regering Merkel vaccinschade goed die wordt veroorzaakt door onvoldoende geteste medicatie. Dit alles is alleen mogelijk omdat Merkel grote delen van de basiswet heeft verzameld. Bijv. Artikel 8 GG. Iedereen die tijdens een demonstratie opkomt tegen de Merkel-maatregelen, krijgt problemen met de politie omdat deze de Infectiebeschermingswet overtreedt. Iedereen die tijdens een dergelijke bijeenkomst de basiswet laat zien, wordt gearresteerd omdat hij wordt beschuldigd van het verspreiden van een ongeoorloofde politieke boodschap. De basiswet een illegale politieke boodschap? Degenen die niet opstaan, worden nu wakker in de dictatuur.

We hebben een coronaonderzoeksraad nodig en die kunnen we alleen door middel van maximale druk door de straat heen krijgen. Het is net als ’89, laten we deze corrupte elite wegvagen en er een constitutioneel proces van maken. We zijn de soeverein. De basiswet is onze basis. Laten we deze basis verdedigen tegen degenen die op het punt staan ​​de basiswet op de vuilnisbelt van de geschiedenis te werpen. Vanwege “gezondheid”. Er is geen grotere bedreiging voor de gezondheid dan een dictatuur. Dictatuur betekent door de staat tegen de burger. De Duitse geschiedenis zou ons eraan moeten herinneren. Het verplicht ons om weerstand te bieden. Art.20 GG!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *