DUITSE ARTSEN: CORONA IS ZWENDEL

Op Common Sense TV zagen we vandaag de volgende bemoedigende acties van moedige artsen die zich hun eed nog kunnen herinneren en weten dat het meer is dan alleen maar wat zinnen, dat ze ook een betekenis hebben, een opdracht waaraan ze ook nu, juist nu gehoor aan moeten geven. Artsen die begrijpen dat protocollen niet heilig zijn, zeker niet wanneer ze indruisen tegen elke ethiek, tegen het volk en tegen de wetenschap. Artsen die begrijpen dat het tijd wordt om hier massaal tegen in verzet te komen. Onder aanvoering van Heiko Schöning doen ze dat ook, in een 50 minuten durende persconferentie.

Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!

In deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.
“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”
“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”
Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000


ärtze für Aufklärung

BEKIJK DE VIDEO

BEKIJK DE GEHELE PERSCONFERENTIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *