DIT IS GEEN VACCIN, MAAR WEL GEVAARLIJK

Eerder deze maand verklaarde Dr. David Martin dat het corona vaccin geen vaccin is. Lees het origineel hier, en hieronder de vertaling. Helemaal onderaan een artikel waaruit naar voren komt hoe gevaarlijk het vaccin kan zijn.

DIT IS GEEN VACCIN.


Dr David Martin vanaf 5 januari 2021.


‘Laten we ervoor zorgen dat we duidelijk zijn … Dit is geen vaccin. Ze gebruiken de term’ vaccin ‘om vrijstellingen te krijgen voor de volksgezondheid. Dit is geen vaccin.’


“Dit is mRNA verpakt in een vetomhulsel dat in een cel wordt afgeleverd. Het is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om de menselijke cel te stimuleren om een ​​ziekteverwekker te worden. Het is geen vaccin. Vaccins zijn eigenlijk een wettelijk gedefinieerde term onder de volksgezondheidswetgeving. Ze zijn een wettelijk gedefinieerde term onder de CDC- en FDA-normen. [1] En het vaccin moet specifiek zowel de immuniteit binnen de persoon die het ontvangt stimuleren als het moet de overdracht verstoren.


En dat is niet wat dit is. Zij (Moderna en Pfizer) hebben overduidelijk gezegd dat de mRNA-streng die de cel ingaat niet is om de overdracht te stoppen, het is een behandeling. Maar als het als een behandeling werd besproken, zou het niet de sympathieke oren van de volksgezondheidsautoriteiten krijgen, omdat mensen dan zouden zeggen: “Welke andere behandelingen zijn er?”


Het gebruik van de term vaccin is onredelijk voor zowel de wettelijke definitie en het is ook eigenlijk een valstrik voor een open en vrij discours… Moderna is begonnen als een chemotherapiebedrijf voor kanker, niet als een vaccinfabrikant voor SARSCOV2. Als we zouden zeggen dat we mensen profylactische chemotherapie gaan geven voor de kanker die ze nog niet hebben, zouden we de kamer uit worden gelachen omdat het een stom idee is. Dat is precies wat dit is. Dit is een mechanisch apparaat in de vorm van een heel klein pakket technologie dat in het menselijk systeem wordt ingebracht om de cel te activeren om een ​​pathogeenproductielocatie te worden.


En ik weiger om in gesprekken te bepalen dat dit in feite een vaccinatiekwestie is. De enige reden waarom de term wordt gebruikt, is om misbruik te maken van de Jacobson-zaak uit 1905 die sinds het schrijven verkeerd is voorgesteld. En als we hier eerlijk mee waren, zouden we het eigenlijk noemen wat het is: het is een chemisch pathogeenapparaat dat eigenlijk bedoeld is om een ​​chemische pathogeenproductie in een cel te ontketenen. Het is een medisch hulpmiddel, geen medicijn omdat het voldoet aan de CDRH-definitie van een apparaat. Het is geen levend systeem, het is geen biologisch systeem, het is een fysische technologie – het is toevallig zo groot als een moleculair pakket.


We moeten dus heel duidelijk zijn om ervoor te zorgen dat we niet in hun spel vallen. Omdat hun spel is dat als we erover praten als een vaccin, we een vaccinatiegesprek beginnen, maar dit is, naar hun eigen zeggen, geen vaccin. Als resultaat moet het voor iedereen die luistert duidelijk zijn dat we niet zullen vallen voor deze mislukte definitie, net zoals we niet zullen vallen voor hun industrieel chemische definitie van gezondheid. Beiden zijn functioneel gebrekkig en zijn een impliciete schending van de juridische constructie die wordt uitgebuit. Ik raak gefrustreerd als ik activisten en advocaten hoor zeggen: “we gaan het vaccin bestrijden”. Als je bepaalt dat het een vaccin is, heb je de strijd al verloren. Het is geen vaccin. Het is gemaakt om u ziek te maken.


80% van de mensen die aan SARSCOV2 worden blootgesteld, zijn asymptomatische dragers. 80% van de mensen die dit geïnjecteerd krijgen, ervaren een klinische bijwerking. U krijgt een injectie met een chemische stof om ziekte op te wekken, niet om een ​​immunotransmissieve reactie op te wekken. Met andere woorden, niets hieraan zal u ervan weerhouden iets te verzenden. Dit gaat erom dat je ziek wordt en dat het hebben van je eigen cellen je ziek maakt.


Wanneer de betaalmeester voor de distributie van informatie toevallig de branche is die de distributie doet, verliezen we. Omdat het enige verhaal het verhaal is dat wordt gecompenseerd door de mensen die de cheque uitschrijven. Dat geldt voor onze politici… en onze media – waarvoor is betaald – als je het geld volgt, realiseer je je dat er op geen enkel netwerk een stem zonder conflict is. “

FRONT NIEUWS meldt het volgende:
In wat bijna een dagelijks bericht aan het worden is over massale verpleegtehuis sterfgevallen na injecties met de experimentele mRNA Covid-injecties, meldt een bejaardentehuis in het Verenigd Koninkrijk dat meer dan een derde van hun bewoners is overleden na het ontvangen van de twijfelachtige mRNA Covid-injecties.

Lees hier het originele artikel.

Lees hier ook over in de Daily Mail.

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *