DE PERFECTE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Op internet zijn talloze filmpjes te zien in de categorie complottheorieën. Wat moeten we er mee? Maar zo langzamerhand gaan we in de praktijk van alle dag toch die richting op, die in veel ‘wonderbaarlijke’ video’s wordt voorgespiegeld. Voor wie het zien wil. Voor de goedgelovigen loopt het zo’n vaart niet. OK, misschien, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Neem de moeite voor bijgaande video van een kleine 9 minuten: The perfect invisible crime against humanity.
Deze uit Frankrijk afkomstige video beschrijft op gedetailleerde wijze waar we in zijn beland en waar we heen gaan. Met onze vooruitstrevende communicatietechnologie, je mobiel en het 5G netwerk, het coronavirus en het vaccin, de vrijheidsbeperkingen en de machtsovername.

We kunnen volhouden dat het complottheorieën zijn en dus maar theorieën. We kunnen blijven volhouden dat we in een democratische rechtsstaat leven en dat het dus wel weer goed komt. We kunnen volhouden dat het coronavirus nu eenmaal vraagt om draconische maatregelen. We kunnen volhouden dat we er even doorheen moeten en dat als er straks een vaccin is, het weer allemaal goed komt. Zou het? En hoe lang dan nog?

We kunnen volhouden dat wie dit soort filmpjes serieus neemt complotgekkies zijn. Maar je kunt er ook gewoon naar kijken en de gepresenteerde situatie vergelijken met de praktijk, en met feiten en argumenten proberen de beweringen in de video onder uit te halen. Daarvoor zul je onderzoek moeten doen, dat hebben de makers namelijk ook gedaan.

De video is gemaakt op basis van onderzoeken door professor Jean Bernard Fourtillan, Doctor Christian Tall Schaller en Doctor Serge Rader. Zij hebben jarenlang onderzoek gedaan op het gebied van onder andere vaccinaties. En natuurlijk zijn er op internet artikelen te vinden die beweren dat deze wetenschappers complotdenkers zijn. Maar wat zegt zo’n aantijging nu werkelijk.

Omdat gelijkenissen met de werkelijkheid toch echt onmiskenbaar zijn, kun je ook concluderen dat naar aanleiding van deze video (en meerdere andere video’s) de overheid wat uit te leggen heeft. Dat is een beter vertrekpunt dan wegkijken.

Een reactie

  • Ik denk dat het niet ligt aan wel of niet Christen zijn of je een vaccin steunt ja of nee, of je in complottheorie gelooft, ja of nee. Als je de bijbel kent en je leest het boek Openbaringen, zie je dat daar al beschreven staat wat er nu lijkt te gebeuren. Een plan van het kwade – de machthebbers, de groten der aarde, de egoïsten én een plan van het goede – de mensen die vrede, eenvoud, dienstbare naasten zorg zoeken en als nodig zien om er een nieuwe wereld uit te bouwen. Stil zitten en niets doen, lost niets op. Tweestrijd veroorzaken ook niet. Wel wakker maken, wakker worden en zien wat je zelf kunt doen, zonder geweld, zonder angst maar met goede argumentatie en een vredevolle levensstijl zodat men niet kan zeggen dat ‘je er ook zo een bent’. Gelovig zijn heeft niets te maken met dogma’s, hokjes, zo hoort het, en instituten. Gelovig zijn heeft te maken met geloven in de kracht van eerlijke Liefde die er is voor iedereen. Positieve houding en geloof dat je eigen inborst het goede te willen en ook te doen, maken je optimaal gezond. Dat betekent geen vrijbrief voor ellende en ziekte, maar je kunt er beter tegen. Stimuleer je immuunsysteem door stevig geloof in je eigen waardevolle ik en dat vanuit het goede te willen doen! Dan kun je tegen een stootje. Vaccineren is geen oplossing. Mensen angstig maken en eenzijdig voorlichten en dwangmaatregelen zijn nooit van God. We weten met welk plan we te maken hebben, maar moeten blijven of gaan geloven in het feit dat het goede altijd nog eens sterker is dan een schijnkracht die alleen maar gevoed wordt door mensen die het liefdeloze willen of bang zijn! Als er méér mensen het goede willen, verdwijnt vanzelf de ruimte voor het kwade!!
    Mensen onderdrukken, afhankelijk maken zijn ook niet van God, omdat ze liefdeloos zijn en dwingen. Het gaat erom dat je het snode plan herkent en ook het goede plan dat gaat winnen, herkent en dat steunt! Juist ja. Eerlijke vrijheid voor iedereen, allemaal een beetje minder, sterk door geloof en hoop op een betere wereld die begint bij jezelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *