CRIMINELE MEDIA

Nu men bedacht heeft dat er een zogenaamde 2e golf is, moet dat wel ergens uit blijken. Het moet wel geloofwaardig zijn natuurlijk. Het probleem is, uit de cijfers van het RIVM blijkt dat niet echt, al proberen ze die wel zo weer te geven dat het heel erg lijkt. Maar daar schiet de media te hulp. Gewoon beweren dat er weer 5000 besmettingen bij zijn of dat superjonge verspreiders gevaarlijker zijn dan gedacht. Dat soort berichten. Maandenlang van allerlei cijfers noemen zoals coronadoden, IC-opnames, het reproductiegetal, signaalwaardes of het nietszeggende aantal besmettingen. Dat door fraude tot stand is gekomen. Angst, angst, angst. Terwijl er zoveel goed nieuws is, namelijk dat we ieder moment kunnen stoppen met dit theater en gewoon weer normaal kunnen doen. (Voor de mensen die voor het eerst op deze site zijn, ik ga het niet nog eens allemaal uitleggen, check de bronnen elders op deze site.)

Wanneer men bovenstaande vraag goed tot zich laat doordringen, zullen de meeste mensen, als ze eerlijk zijn, waarschijnlijk nee antwoorden. Er zijn relatief gezien maar weinig slachtoffers van het coronavirus. Dat betekent dat de media een kwalijke rol hebben gespeeld. Zonder de media was het niet mogelijk om zoveel mensen onnodig in angst te houden en massaal voor te liegen. De schade als gevolg van de lockdowns is vele malen groter dan de schade die het coronavirus ooit zou hebben kunnen aanrichten. De media hebben de waarheid ernstig te kort gedaan. De media hebben ernstig verzaakt. Er gaan veel slachtoffers vallen als gevolg van de lockdown, economische slachtoffers maar ook psychosociale slachtoffers, te late ziekenhuisopnames van mensen met andere aandoeningen waar nu zogenaamd geen capaciteit voor is, en extra sterfgevallen als gevolg hiervan. De media hebben dus bloed aan hun handen.

OK, de media zijn zelf niet de veroorzakers van het overheidsbeleid, maar zoals gezegd, zonder de media had het nooit zover kunnen komen. Ze zijn medeplichtig. Ze zijn crimineel.

Eva van Zeeland van Onafhankelijke Pers Nederland verwoordt het heel mooi in haar videokolom van een paar dagen geleden. Marcel van Gelauff van het NOS Journaal wordt hard aangepakt, en terecht. Het is pure staatspropaganda, geen haar beter dat het Noordkoreaanse journaal.

Wat niet zo’n zalig idee is van Eva van Zeeland is dat hoofdredacteuren van bijvoorbeeld het journaal democratisch gekozen zouden moeten worden. Dat is tamelijk onzinnig. Dat zou betekenen dat een medium de meerderheid naar de mond moet praten om zich te kunnen manifesteren of om zich te handhaven. Een medium moet gewoon objectief en onafhankelijk nieuws brengen. Dat zou zij, van de Onafhankelijke Pers Nederland, toch wel moeten weten.

Voor mensen die dit allemaal kort door de bocht en ongefundeerd vinden: op deze site staat al zoveel informatie die bovenstaand verhaal onderbouwt. Maar hier dan toch enkele verwijzingen:
https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/waar-zijn-de-verdwenen-griepdoden/
https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/gegoochel-met-cijfers-en-begrippen-door-rivm-en-telegraaf/
https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/de-perfecte-misdaad-tegen-de-mensheid/

Een voorspelling: de overheid gaat de druk verder opvoeren, en de media doet daar ijverig aan mee. Ze kunnen niet anders. Ze zijn te ver heen om nog terug te kunnen. Toegeven dat ze fout zitten, gaat niet meer, misschien nog wel voor gewone redacteuren en journalisten, maar niet meer voor de mensen hoger in de hiërarchie. Hoofdredacteuren in ieder geval niet. Zij kunnen niet zeggen, o sorry daar hebben we een inschattingsfout gemaakt. Dit is zo structureel en stelselmatig gedaan, dat wanneer ze nu zouden toegeven, ze zelf ook moeten toegeven dat ze crimineel bezig waren. Zij gaan hier uiteindelijk niet mee wegkomen. En dat weten ze.

4 reacties

 • Volgens recente cijfers van het CDC is de overlevingskans voor volwassenen na contact met SARS-CoV-2 bijgesteld naar 99,98%. Dat gedoe hebben we dus gehad.

  Wat nu dan weer?

  Al sinds een paar maanden staat de westkust van de VS in brand: grote landbouwgebieden en tienduizenden huizen gingen al in vlammen op. Tijdens een luchtmachtconferentie vertelde Mark Esper (Secretary of Defense) dat China en Rusland beschikken over gerichte-energiekanonnen die vanuit de ruimte worden ingezet. Burgers hebben reeds talloze foto’s gemaakt van een soort ‘stralen’ uit de lucht, gericht op brandende gebieden. Ondertussen worden Chinese militairen massaal gestationeerd in Canada (Stanley Park en Salt Spring Island):

  “Under the terms of the Foreign Investment Protection Act (FIPA), a bi-lateral treaty ratified with China by the Trudeau government in 2019, Chinese security forces can be stationed on Canadian soil to protect vital Chinese investments, without the knowledge or consent of local authorities.” –Canadian Independent Press Review, January 15, 2020

 • De grootste verkoper van tabaksproducten, namelijk Albert Heijn, eist van het personeel om onwerkzame mondkapjes te dragen die u als klant zogenaamd zouden moeten beschermen tegen iets waarvan de mortaliteit vele malen lager is dan van de gevolgen van tabaksconsumptie. Wat te denken van overgewicht en welvaartsziekten?

  Noemt men zoiets hypocrisie of zijn mensen hopeloos blind?

 • Een studie betreffende wetenschapsfraude:

  SARS-CoV-2 Is an Unrestricted Bioweapon: A Truth Revealed through Uncovering a Large-Scale, Organized Scientific Fraud
  Li-Meng Yan (MD, PhD) 1 , Shu Kang (PhD) 1 , Jie Guan (PhD) 1 , Shanchang Hu (PhD) 1

  Rule of Law Society & Rule of Law Foundation, New York, NY, USA.
  Correspondence: team.lmyan@gmail.com

  Samenvatting:

  De onderzoekers van deze studie bevestigen dat SARS-CoV-2 volgens hen bestaat, dat het kunstmatig is en inderdaad deels de oorzaak is van het COVID-19-project, zoals vermeld door The World Bank.

  De onderzoekers noemen SARS-CoV-2 een ongelimiteerd biowapen omdat de asymptomatische verspreiding ervan zeer hoog is, terwijl – anderzijds – de uitwerking ervan bij mensen zeer variabel is. Het virion is nagenoeg temperatuurongevoelig, doorstaat zelfs 4°C en blijft zeer lang werkzaam op diverse oppervlakken. De onderzoekers concluderen dat SARS-CoV-2 eerst is vrijgelaten in Wuhan als testgebied en daarna in de rest van de wereld. Het begrip ‘pandemie’ is zodoende niet vreemd, wel als je kijkt naar een overlevingskans van inmiddels 99,98% (aldus recente cijfers van het CDC). Volgens hen kan het zijn dat het resulterende biowapen qua uitwerking toch anders is dan verwacht in verband met onbedoelde verstoringen van de virale activiteit als gevolg van menselijke manipulatie. Mensen die wel degelijk symptomen ervaren, zullen echter langdurige gevolgen ondervinden (dat is bij griep heel anders).

  In een vorig rapport bewijzen de onderzoekers dat SARS-CoV-2 een laboratoriumproduct is op basis van het ZC45/ZXC21-virus als sjabloon, in het bezit van militaire laboratoria van de Chinese Communistische Partij. Het Wuhan Institute of Virology (WIV) beschikt over de nodige materialen en expertise om SARS-CoV-2 in goed 6 maanden tijd aan te maken.

  Er bestaan inmiddels andere, nieuwe coronavirussen die voor meer dan 90% genetisch identiek zijn aan SARS-CoV-2. Vóór 2020 bestonden zulke virussen niet in de natuur. Het gaat dan om RmYN02 en RaTG13, waarvan het genoom voor 96.2% identiek is aan SARS-CoV-2.

  De bepaling van een viraal genoom vindt plaats met behulp van de RT-PCR-methode om het materiaal van het oorspronkelijke monster te versterken zodat het meetbaar wordt. Dit levert gaten op die later worden ingevuld (“gap filling”) zodat een compleet genoom wordt verkregen. Daar kan – al dan niet bewust – van alles misgaan. Zo ontdekten de genoemde onderzoekers een discrepantie in relatie tot de gebruikelijke gang van zaken: eerst werd een compleet genoom geregistreerd van RaTG13 op 27 januari 2020, waarna alsnog de informatie voor “gap filling” werd ingediend op 19 mei 2020.

  Bedenkingen:

  1. De term “project” blijft fascinerend.

  2. De gebruikelijke test, waarvan het patent al in 2015 is aangevraagd door Richard Rothschild, is bewezen onbetrouwbaar (zoals ook bevestigd door Jaap van Dissel). Hebben de hier genoemde onderzoekers dan een veel betrouwbaardere detectiemethode en zo ja: waarom wordt die dan niet algemeen toegepast nu men druk aan het testen is?

  3. De studie vermijdt de vraag: indien straks iedereen is besmet en nauwelijks symptomen vertoont, wat dan? Een mislukt biowapen of staat er nog iets anders te gebeuren?

  Menselijk DNA bestaat voor 45% uit viraal DNA. In die zin worden virussen niet zozeer gezien als te vermijden ziekteverwekkers, maar eerder als evolutionaire helpers die mens en dier ondersteunen tijdens snel optredende veranderingen in de omgeving. Wat als een kunstmatige DNA-sequentie wordt toegevoegd aan het menselijke DNA?

 • https://www.youtube.com/channel/UCOVus4q3qrOyKV_cxyfwfhw

  In het bovenstaande interview met dr. Andrew Kaufman vertelt dr. Carrie Madej dat zij tijdens haar opleiding op een stageplek vroeg naar de aard van tetanus, waarna de cursusleiding terugkwam met het antwoord dat zij niets hadden kunnen vinden. Er bestaan geen studies die onomstotelijk bewijzen dat tetanus überhaupt wel bestaat en dus wordt er zo maar voor niets een “tetanus”-vaccin toegediend. Dit is de zoveelste onzichtbare (ongrijpbare) vijand waar we vooral heel bang voor moeten zijn, want angst is commercieel en politiek zeer interessant. Met angst kan je ook geen rationeel gesprek aangaan en feiten verdwijnen dan in het niet.

  Dr. Kaufman:”Heb je ooit iemand gezien die echt ziek is geworden als gevolg van hepatitis-B? Je kunt wel antilichamen vinden, maar ik heb nog nooit iemand gehad met leverfalen (waar men bang voor wordt gemaakt) als gevolg daarvan. Mazelen, kinkhoest, dyfterie, … ”

  Dr. Carrie Madej:”De NIH werkt sinds 1972 aan een abortusvaccin, het tetanus-vaccin met hCG-antigenen toegevoegd, dat toen in de VS hoofdzakelijk werd verstrekt aan Latino-vrouwen van een leeftijd waarop ze nog zwanger hadden kunnen raken. Ze geven dit gewoon toe en dit is in eerste instantie bekend geworden na een studie die door het Vaticaan werd gesponsord. Meteen aan het begin van de zwangerschap komt dan het immuunsysteem in actie waardoor ongemerkt een spontane abortus optreedt in een zeer vroeg stadium.”

  Tijdens de World Congress Meeting uit 2014 in Las Vegas hield John Craig Venter, een Amerikaanse biotechnoloog en zakenman, een lezing over de wijze waarop het menselijke genoom zou kunnen worden veranderd om zogenaamde “designer babies” te maken (een “betere” mens) en dat vaccins daarbij erg nuttig zouden kunnen zijn om dit principe te extrapoleren naar grote groepen mensen. Hij zei toen ook:”Wat is God? God creëert en nu kunnen wij ook creëren.” Daarnaast vermeldde hij de mogelijkheid om in de toekomst vaccins op maat te downloaden via je mobiele telefoon door biogel, onderhuids aangebracht via een vaccin, van buitenaf instructies te geven om bepaalde stoffen aan te maken.

  Van hem komt het idee dat delen van het genoom moeten worden gepatenteerd. Wanneer dus straks een stukje technologie van een bedrijf in jouw lichaam zit, dan mag het bedrijf (dat er een patent op heeft) er alles mee doen want het is hun bezit. Het is nu al mogelijk dat al je lichaamscellen reeds genetisch gemodificeerd zijn en dus ben je grotendeels het bezit van bedrijven. Het feit alleen al dat je voor de staat een BSN bent, dus een juridisch construct, namelijk een rechtspersoon en geen persoon van vlees en bloed, creëert economisch interessante opties voor biotech-bedrijven. Het is technisch mogelijk dat zo’n bedrijf een unieke code of hun “logo” aanbrengt in een stuk van het menselijke genoom (plaats zat).

  Stefano Montanari en Antonietta Gatti hebben alle vaccins die in Europa verkrijgbaar zijn opgekocht en via elektronenmicroscopisch onderzoek vonden zij in ieder getest vaccin vreemde nanopartikels van allerlei diverse metalen (antimonium, kwik, aluminium, enz.) die niet afkomstig waren van de machines waarmee deze vaccins worden geproduceerd. In Australië wordt al de mogelijkheid geopperd om bijvoorbeeld bijstand of andere sociale voorzieningen in te trekken indien mensen zich niet vrijwillig laten inenten met een vaccin waarbij allerlei testfases worden overgeslagen en dat in een absurd korte tijd al zowat klaar lijkt te zijn (Moderna, AstraZeneca, Pfizer). De heiligheid van het menselijke lichaam is dus gewoon betekenisloos. Volg het geldspoor: wie verdient momenteel massa’s geld, terwijl kleine ondernemers failliet gaan en de economie stuk is gemaakt? Nu de heersende elite zowat alles al bezit, blijft er nog maar één grondstof over om te exploiteren: de mensheid. We hebben al leren geloven dat we grotendeels overbodig zijn geworden en dat we schuldig zijn aan alles wat er maar misgaat op deze planeet, dus ja, de mensheid ben je dan maar beter kwijt dan rijk? Eerst nog een smak geld verdienen en dan: opgeruimd / compleet controleerbaar staat netjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *