CRIMINELE BANDEN GROEN LINKS

In een interview legt Peter Siebelt uit hoe Groen Links banden onderhoudt met criminele organisaties en de demonstratie van 1 juni op de Dam in Amsterdam heeft gepromoot, gewoon op de eigen website. Zo bezien was die grote opkomst helemaal geen ongelukje.

Die banden gaan heel ver terug, al in de tijd van de voorlopers van Groen Links, te weten CPN, PSP en PPR, waren die banden er. Hij praat dan over eind jaren zestig, begin jaren zeventig. Hij volgt ze ook al zolang. Als professioneel bewaker is hij er per ongeluk ingerold, later infiltreerde hij in de kraakbeweging. Hij ontbloot een enorme verwevenheid tussen de ngo’s, ambtenaren en politieke partijen. Ministers zijn maar voorbijgangers en hebben niet de macht die ze lijken te hebben. Groen Links hoeft niet eens te regeren om macht uit te oefenen.

Op zich heeft deze materie niet direct met het corona vraagstuk te maken, we plaatsen het toch omdat dit indirect wel degelijk relevant is. De lockdown komt meer en meer ter discussie te staan omdat alle logica ontbreekt. Om de aandacht af te leiden wordt er een rookgordijn opgetrokken door het onderwerp racisme weer actueel te maken. Kan iedereen weer lekker ruzie maken met elkaar en gaat achter de schermen de uitvoering van de plannen voor een wereldregering gewoon door. Organisaties als ‘Black lives matter’ en ‘Kick out Zwarte Piet’ worden betaald om de demonstraties te organiseren en Groen Links onderhoudt er warme banden mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *