COVID-19 SWAB TEST EEN VERMOMD VACCIN?

Op FB verscheen een post van mensenrechtenactivist Kevin Mugar Galalae over de Covid-19 swab test, dat niet alleen schadelijk is voor het gevoelige gebied rond de holtes, maar volgens hem ook genen bevatten ten behoeve van ontvolkingsdoeleinden.

De covid-19 swab-test is een vermomd nasaal depopulatie-vaccin

(Deel dit wijd en zijd! Het is van het hoogste belang en uiterst urgent!)

Onder het voorwendsel van testen op covid-19 vaccineren overheden onvrijwillig mensen tegen influenza en introduceren daarbij hoogstwaarschijnlijk kankergenen bij mensen voor ontvolkingsdoeleinden in landen die de laatste fase van de demografische transitie hebben bereikt en te veel ouderen of steriliteit induceren in landen waar de bevolking nog steeds snel groeit. Als dit niet het geval was, zouden overheden openlijk neusvaccins gebruiken.

Het systeem heeft vaccins ontwikkeld die nasaal worden toegediend en die worden gebruikt om het ontvolkingsprogramma te bevorderen. Regeringen zijn niet in staat om mensen met depopulatie-vaccins lastig te vallen vanwege groeiende maatschappelijke weerstand tegen vaccins. Regeringen gebruiken de swab-test nu als een verborgen manier om mensen onvrijwillig te vaccineren.

Hier is wat onderzoek dat aantoont dat nasale vaccins al bestaan ​​en hoe ze werken met betrekking tot influenza:

“Intranasale vaccinatie veroorzaakt sterke lokale en systemische immuunreacties in de luchtwegen en urogenitale kanalen, maar induceert slechts zwakke immuunreacties in het lokale darmkanaal. Antigenen moeten worden aangepast om orale vaccinatie te beschermen tegen spijsvertering voordat ze het darmkanaal bereiken, en orale vaccins hebben de neiging om immuuntolerantie voor antigenen induceren Orale vaccinatie induceert een sterke mucosale immuunrespons in de darmen, maar niet in de bovenste luchtwegen.

Bij elkaar genomen zijn neusvaccins in verschillende immunologische opzichten superieur aan orale vaccins tegen pathogenen die de luchtwegen infecteren. “

Bron: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/multiplex.html

NEJM Procedure: Collection of Nasopharyngeal Specimens with the Swab Technique

Oordeel zelf of u dit bericht betrouwbaar vindt. U kunt maar beter gewaarschuwd zijn.
Wanneer u vrijwillig of onvrijwillig wordt getest op Covid-19, vraag naar de specificaties, bijsluiter, bijwerkingen, bestanddelen van hetgeen uw neusholte in gaat, vraag naar de naam van de verantwoordelijke persoon onder wie deze test wordt uitgevoerd, diens BIG-registratie nummer, noteer deze en noteer plaats, datum en tijdstip. Laat de verantwoordelijke tekenen voor zijn of haar verantwoordelijkheid.
(Mocht u klachten krijgen, dan weet u wie u aansprakelijk kunt stellen.)
Beter is nog, doe geen test. Laat u informeren over de veiligheid en effectiviteit van een test. Deze is zeer omstreden.

Wie is Kevin Galalae: hij is een Canadees van Roemeense origine. Hij is behalve mensenrechtenactivist ook schrijver (van het boek ‘Killing Us Softly’), journalist en historicus en vecht openlijk tegen het industrieel militaire complex.

In zijn biografie lezen we:
Kevin Galalae vervult een werkelijk unieke rol in de wereld van vandaag en een ongekende positie als eenzame buitenstaander en formidabele kracht zonder officiële functie of de steun van een regering, maar die niettemin zijn wil oplegde aan het VN-systeem, het Vaticaan en regeringen rond de wereld en dwong hen om weg te gaan van heimelijke methoden van ontvolking naar openlijke wetgeving inzake bevolkingsbeheersing, waardoor het eigen internationale vredeskader na de Tweede Wereldoorlog een nieuwe vorm kreeg en de mensheid een nieuwe koers insloeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *