COVID-19 GEPLAND TOT MAART 2025

Wie denkt dat als we ons allemaal nog eventjes aan de regels houden, dat het corona virus dan zo voorbij is, komt bedrogen uit . En niet eens omdat die regels niet helpen, maar omdat het gepland staat tot 31 maart 2025. Dat valt op te maken uit documenten van de Wereldbank:

Ook opvallend is dat wereldwijd landen 2 jaar geleden van allerlei testkits en apparatuur begonnen te bestellen voor Covid-19, een ziekte die toen officieel nog helemaal niet bestond. Dat valt allemaal te lezen op de site stopworldcontrol.com, een bron die Corona Nuchterheid al eerder opvoerde.

Lees daarvoor het artikel ‘Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel‘.

9 reacties

 • Kunnen jullie de link sturen van deze foto? Nu vind ik het geen bewijs.
  Dus de link van WITS / Espacenet zodat je direct op de juiste pagina’s komt en het met eigen ogen kan zien. Dan pas geloof ik het echt, nu kan dit ook getrucd zijn…. (aangezien ik tegenwoordig niemand meer geloof, wil ik echt bewijs)

 • In dat verband zijn er inderdaad meer opvallende zaken. Net zoals het bericht op RTL4 nieuws dat Jaap van Dissel zegt dat kinderen die niet besmet zijn uit huis gehaald kunnen worden voor quarenteine. Dat bericht is van 20 februari, dus vóór de crisis in Nederland begon zelfs. Heel vreemd.

 • Het leger inzetten voor isolation rooms, ja het staat er echt.

  113. Use of military as part of borrowers’ response to COVID-19. Member countries may seek the Bank’s assistance for certain COVID-19 activities carried out by security or military forces, such as the procurement and distribution of medical supplies and drugs or the construction of treatment centers and isolation rooms.

  Given both the necessity to resort to military support in responding to the public health emergency of COVID-19 in all countries, and the risks associated with such use of the military including possible abuses, the Bank will undertake, when and as reasonably feasible, a rapid assessment of relevant factors.

  Appropriate environmental and social risk mitigation provisions may be included in the operation’s documents and legal agreements. In addition, staff will be provided with a more detailed guidance on carrying out a risk assessment and conducting supervision for activities involving military or security forces.

  • Peter R de Elburger

   De Jonge zei ook al dat het leger ingezet ging worden om dit oh zo specialistisch vaccin toe te dienen.

   • Het leger zal in elk dorp en stad speciale vaccinatie stations neerzetten. Daar kunnen mensen dan wss. op uitnodiging gevaccineerd worden, en het leger zal dan noteren wie zij gevaccineerd hebben.

    Wanneer er een vaccinatie verplichting ingesteld zal worden – omdat de situatie dan “zo enorm gevaarlijk is geworden dat het een noodzaak is” – dan zal het leger wss. deur aan deur langsgaan met een speciale bus, vanwaaruit gevaccineerd zal worden, met wederom registratie. Weigering is dan geen optie in dit “vrije land van ons”.

    2025, dat is vier jaar. Voor die tijd willen ze het merendeel van de wereldbevolking een onveilig vaccin toedienen (waarvan zij dondersgoed weten dat het bepaalde negatieve effecten zal hebben).

    Zie maar te weigeren tegenover een intimiderend en zwaar bewapende groep van militairen aan je deur of langs de weg als ze je stoppen omdat je als ongevaccineerd staat geregistreerd.

  • Een isolation room kan eventueel de zogeheten isolation chamber mee bedoeld worden welke door de FDA in mei dit jaar goedgekeurd was als nieuwe ontwikkeling om medisch personeel geinfecteerde patienten te kunnen laten helpen. Indien dit het geval is: een isolation chamber is iets wat bij een liggende patient over het hoofd wordt gezet, een soort van box costructie van PVC pijpen, met doorzichtig plastic. Het voorziet de patient van zuurstof en zuigt uitgeademde lucht veilig weg zodat het medische personeel niet geinfecteerd kunnen worden.

   Voorbeeld: https://rtmagazine.com/products-treatment/fda-authorizes-airway-isolation-chamber-developed-by-army-doctors/

 • Op DLMPlus.nl veel aankondigingen van protesten die worden georganiseerd, en des te meer mensen bij die protesten aanwezig zijn, des te meer impact zal dit hebben op onze samenleving. Zoals in Denemarken de wet waarbij oa. een verplichte vaccinatie middels een grote hoeveelheid aan landelijke protesten is tegengehouden, albeit wss. tijdelijk.

  Hou jezelf echter niet voor de gek; zodra de bevolking een niet gewenste reactie heeft op de angstzaaierij en de beperkende regels (die tegen de grondwet ingaan) komen ze met nog meer angstzaaierij (gemuteerde vorm van virus nog gevaarlijker! en ingrijpende maatregelen noodzakelijk!) om de bevolking mee te krijgen in hun hervorming van onze maatschappij.

  Twee jaar voordat de wereld wist van het zogeheten novel (nieuw) C-19 virus, sinds 2017 en lopende tot ver in 2018, heeft de Nederlandse staat wel miljoenen ‘COVID-19 Test Kits’ weten te bestellen als voorbereiding op een virus dat toen nog niet bestond.

  Zoals alle planning van de elite, gaat alles in stappen om zo protest wegens het niet kunnen accepteren van een grote verandering uit te sluiten; dit vergemakkelijkt het veranderen van de wereld.

  Wat wij een jaar geleden nog normaal vonden en wat we ons niet voor konden stellen, is nu verleden tijd en vervangen met een ‘nieuw normaal’, en zo gaan wij allen stap voor stap richting een hervormde maatschappij waar de mensenrechten zijn komen te vervallen,
  waar onteigening van bezit normaal is,
  waar geld door inflatie is vervangen met een nieuwe digitaal betaalmiddel,
  waar de bevolking geen inspraak meer heeft in de leiders van het land,
  waar gemeenten geen zeggenschap meer hebben en alles vanuit een allesomvattende regering geregeld zal worden,
  waar sociaal krediet bepaald welke vrijheden je geniet (zoals nu in China),
  waar media 100% propaganda is en niet de werkelijkheid weerspiegeld (en er geen onafhankelijke media meer bestaat),
  waar internet- en telefoonverkeer 100% wordt bijgehouden (geen privacy),

  waar buitenshuis alles via cameras met persoonsherkennings-AI en geluid iedereen zal volgen (die software bestaat reeds en wordt ook tevens in China reeds toegepast, China IS de blueprint voor de new world order. Het 5G netwerk dat net voor de uitbraak van c-19 wereldwijd actief moest gaan is noodzakelijk niet alleen wegens de voorbereiding zoals hierin is aangegeven, maar ook omdat 5G als wapen gericht kan worden op individuen om ze ziek te kunnen maken),

  waar de vrijheid om te reizen en wat je wel en niet mag kopen door de ‘staat’ wordt bepaald,
  waar een ID met biometrische gegevens is verplicht en ongevaccineerden niet kunnen deelnemen aan de ‘normale’ maatschappij,
  waar uiteindelijk nieuwe uitbraken van nog ergere ziektes als excuus zullen worden gebruikt om uiteindelijk tot een chipimplant verplichting te komen,
  waar mensen met een chipimplantaat nog verdergaande DNA mutaties zullen ondergaan (de huidige vacinaties creeren de omgeving binnen het lichaam om dat oa. te laten functioneren).

  En stel je voor, dit allemaal gebeurd tijdens een dreiging van een derde wereldoorlog nadat China Rusland zal binnendringen omdat zij drastisch de grondstoffen voor hun enorme groei nodig zullen hebben, wereldwijde voedseltekorten door steeds heter wordende jaren, gigantische sterfte van zowel plant als dier en de herintrede – zoals aangegeven – van ernstige ziektes uit het verleden zoals de zwarte pest.

  Het is maar een voorbeeld wat er mogelijk is.
  Alles mbt de toekomst staat niet absoluut vast.
  Wij, als mensen zijn in de meerderheid, de leiders – nu nog door ons gekozen – in de minderheid. Laat onze stem horen, verenig en kom tot elkander in de komende protesten die zolang het kan en mag geregeld worden.

  Stel je voor je ligt op je sterfbed, dan wil je GEEN SPIJT HEBBEN van wat je HEBT GEDAAN, dat je in ieder geval hebt gedaan wat JIJ KON DOEN.

  Terug naar het heden. Werkt de bevolking niet mee? Dan wordt er nog meer angst gezaait vanuit de media met berichten van mutaties van het virus, toenamen van geinfecteerden en sterfgevallen en dat er verdergaande maatregelen die totaal tegen de grondwet ingaan geimplementeerd moeten worden. En elke keer als de elite doorheeft dat de bevolking niet reageerd zoals ze willen, gaan zij een stapje verder hierin.

  Hou de gangbare media in de gaten en waar de focus ligt, en wat zij negeren te vertellen is net zo belangrijk en veelzeggend.

  • Protesteren tijdens een pandemie lijkt me een slecht plan met zo’n besmettelijk virus. Tenzij je wilt dat we in 2030 dit virus nog hebben. En het probleem is als je aan protesteren denkt in Nederland kom je al gauw bij GGZ gekkies terecht die het virus ontkennen en geen masker dragen. Omdat hun is verteld door Robert Jensen of Lange Frans dat ze dit virus niet serieus hoeven te nemen. Daar wilt een gemiddelde Nederlander toch niet tussenlopen. Er zijn een hoop mensen tegen dit kansloze beleid van de overheid maar de enige die dit tegenspreken zijn de complotdenkers. Ik denk dat je met een petitie meer bereikt dan protesteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *