CORONAPROTEST VERBODEN – METEN MET 2 MATEN

Er werd al rekening mee gehouden, de demonstratie van zondag 21 juni 2020 tegen de coronawet en de lockdown is door de burgemeester verboden. De organisatie achter de demonstratie, Willem Engel en Jeroen Pols, hebben aangegeven ongeveer 10.000 mensen te verwachten, in plaats van het eerder verwachte aantal van 100 mensen. Volgens de burgemeester passen zoveel mensen niet op het Malieveld als ook de anderhalve meter social distancing in acht moet worden genomen. Dus is het een gevaar voor de volksgezondheid. Maar dat heeft hij niet goed opgelet want afgelopen maandag 15 juni was het dag des oordeels. Als 10.000 mensen op de Dam op 1 juni niet tot een uitbraak leidt binnen de 14 dagen incubatietijd, dan zal dat in Den Haag ook niet gebeuren.

Het is meten met 2 maten, want de Black Lives Matter demonstratie op zaterdag mag wel doorgaan. Al zal hij daar aanvoeren dat er wellicht geen 10.000 mensen komen. Nee maar dat hadden ze in Amsterdam ook niet verwacht. En de burgemeester verwacht zondag ook ongeregeldheden verwacht. Dat is raar. net als op 30 mei zullen er alleen maar brave burgers komen die zich netjes gedragen. Als er ongeregeldheden komen dan zal dat waarschijnlijk op instigatie van de politie gebeuren, maar niet van de demonstranten.

Best dat de Black Lives Matter beweging mag demonstreren, maar waar tegen eigenlijk? Is racisme momenteel een groter probleem dan de vrijheid die ons wordt ontnomen? Waar ze ook tegen demonstreren is een wet die het mogelijk maakt voor de politie om meer geweld te gebruiken. Ja dat is een goeie. Daar zullen de vrijheidsdemonstranten ook hartsgrondig tegen zijn. Maar dat heeft toch niet zozeer met racisme te maken. Laat dat Black maar weg en noem het Lives Matter.

Klik hier voor het artikel.
Klik hier voor de update op viruswaanzin.nl

Naar verwachting zullen toch veel mensen naar Den Haag gaan. Verboden of niet, het is niet verboden om zich in Den Haag te begeven. Zolang het er niet op lijkt dat je aan het demonstreren bent, mag je er gewoon komen. Sterker nog, als je naar Den Haag gaat op 21 juni, noem het demonstratie of niet, kun je hard maken dat je komt in opdracht van de koning. Lees de volgende flyer, print hem eventueel uit en toon hem desnoods aan een agent die je de doorgang belet. Dan heeft hij geen poot om op te staan:

2 reacties

 • Op mijn mobiele telefoon vind ik na de recente update een ongevraagde app geïnstalleerd.
  Instellingen –> Google –> blootstellingsmeldingen voor Covid-19. De app kan je een melding sturen als je in de buurt geweest bent et.

  • Het is nooit verstandig geweest om mobiele apparaten te gebruiken omdat je een mobiel OS zoals iPhone OS of Android toch niet goed kunt temmen. Tot voor kort werden heel wat zaken nog ontkend door middel van de term “complottheorie”. Inmiddels lijken steeds meer mensen wakkerder te worden en als je gaat teruglezen wat mensen zoals Edward Snowden jaren geleden al hebben beschreven, dan kom je erachter dat het misschien toch verstandig begint te worden om te proberen te begrijpen hoe iets als het internet echt werkt. Het is verbazingwekkend dat mensen geen idee hebben van wat TCP/IP is of DNS. Dat is niet arrogant bedoeld, maar wil je dan niet weten hoe de dingen die je dagelijks gebruikt echt werken op laag niveau?

   De AIVD kijkt met u mee. Continu. “Ja maar, ik heb niets te verbergen!” Stel je voor dat een consult bij de huisarts wordt opgenomen zonder dat je het weet. Dat gebeurt nu al constant op internet, dankzij o.a. de Sleepwet (en daarvoor ook al, maar goed). Een reden waarom de eerste versie van UNIX in 1970 in gebruik werd genomen, had te maken met de mogelijkheden die men toen al had om bepaalde trigger-woorden te registreren tijdens telefoongesprekken. Het officiële verhaal luidt, natuurlijk, dat men dit OS toen heeft gemaakt om de alsmaar toenemende complexiteit van telefooncentrales te automatiseren.

   Het is ook wel verstandig om je te verdiepen in jurisprudentie en politiek. Je kunt het je niet meer veroorloven om maar blind te varen op de makkelijke, automatische piloot die men al decennia lang aanbiedt.

   Voor een regering is het natuurlijk handig dat een mens hoofdzakelijk een pratend spijsverteringsstelsel is dat braaf gehoorzaam alles – letterlijk en figuurlijk – consumeert, maar waarom zou je ervoor kiezen om zo door het leven te willen gaan? Je merkt aan de sterk toegenomen onwetendheid van jongeren al heel duidelijk wat het eigenlijke doel van opleiding is.

   Binnenkort hebben we hier de Dictatoriale Staat der Nederlanden. Wrevel met buren of jaloezie worden nu al actief afgereageerd door verklikkers die mensen aangeven bij de politie. De gretigheid waarmee desinfectie-NSB’ers hun nieuw verworven machtsspelletjes uitoefenen bij de ingang van bibliotheken of winkels is opmerkelijk bizar. Combineer dat met onverschilligheid, vergaarzucht en egoïsme … Hoe zal straks het leven eruit gaan zien in het nieuwe abnormaal van de DSNL?

   Verder slapen is wellicht makkelijker. Het is ook een optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *