BOETE VAN 150.000 EURO BIJ BESPREKEN VAN BEPAALDE MEDICIJNEN

Wanneer een arts of dierenarts zou praten of schrijven over de werkzaamheid van bepaalde middelen, kan de overheid die arts een boete opleggen van wel 150.000 euro. Dat stelt dierenarts Peter Boskamp in een gedeeld bericht op Viruswaarheid alsmede ook op Facebook. Waarschijnlijk bedoelt hij Hydroxychloroquine met zink, omdat hij in de aansluitende zit praat over huisarts Rob Elens, van wie het de laatste weken opvallend stil is. We hopen dat het goed met hem gaat.

De hele blog van dierenarts Peter Boskamp staat hieronder, het is een persoonlijk, indringend verhaal. Normaal gesproken zijn wij niet van de copy-paste methode, maar dit is zo uit het hart en zo belangrijk voor iedereen om te weten, met name voor degene die nog geen goed beeld hebben wat er nu aan de hand is. Het is authentieke informatie uit het veld, uit het leven gegrepen. Daarom hier zijn volledige verhaal:

Peter Boskamp
Times they are changing Ik heb twee dagen getwijfeld of ik deze blog wel moest schrijven. Maar het spreekwoord zegt: wie zwijgt stemt toe. Ik ben maar een eenvoudige dierenarts die een kleine 50 jaar in het medische circuit rondloopt. Maar zo bar als nu heb ik het nog niet gezien. In de jaren 20 van de vorige eeuw schreef iemand: ‘De beste manier om een volk te knechten is door het stelselmatig stapje voor stapje voor stapje hun rechten af te nemen, op een manier die nauwelijks merkbaar is. Tot het point of no return is bereikt en het niets anders meer kan doen dan zich gewonnen geven en zich totaal onderwerpen’.

Toen Rotterdam gebombardeerd was en Nederland gecapituleerd had, meldde mijn vader zich al snel bij het verzet. Na de oorlog werd thuis over dit onderwerp gezwegen. De oorlog was te pijnlijk geweest voor hem. Ik bezocht in 2005 mijn oudste broer onder de rook van New York. Hij vertelde me dat onze ‘ouwe’ een hele pief moest zijn geweest bij het verzet in Zuid-Holland en dat H.M. Koningin Wilhelmina hem na de oorlog persoonlijk had onderscheiden. Mijn vader was verraden en ter dood veroordeelt, zo had ik begrepen, maar had door een speling van het lot ‘slechts’ jaren in een kamp gezeten in Duitsland. Toen hij met een kapot been op een okselkruk en een wandelstok terug kwam uit gevangenschap woog hij nog maar 46 kg. In zijn rugzak sjouwde hij sindsdien een last mee die nu bekend staat als PTSS. Toen was het niet lullen maar doorgaan. Mijn vader was voor mij de vleesgeworden bescheidenheid, die af en toe als hij last kreeg van zijn rugzak kon orakelen. Zo nam hij me een keer uit het niets apart en zei: ‘Jongen, doe goed en kijk niet om. Blijf trouw aan de waarheid en aan je idealen, maar kijk uit voor je tegenstanders, want die zullen altijd proberen je idealen te vernietigen.’’ In die tijd kon en wilde ik als puber daar niets mee. Ik was immers een kind van de flowerpower tijd. Wij zouden het anders doen . Zo dom als zijn generatie was geweest zouden wij nooit worden! Ik sprak hem daar ooit op aan en hij zei me toen: ‘Jongen iedere volk is te manipuleren. Ik hoop dat jij het in je levensdagen nooit hoeft mee te maken, maar onderschat dit niet.’ Ik denk dat mijn vader de woorden van onze Koning volledig zou onderschrijven: ‘Het minste wat we kunnen doen is niet normaal maken wat niet normaal is en onze vrije democratische rechtstaat koesteren en verdedigen’.

Toen het virus in Europa opdook en de verschrikkelijke beelden ook onze woonkamer binnenkwamen schrok ook ik me een hoedje. Het virus op zich heb ik nooit onderschat. Ik behoor tot de risicogroepen, dus als ik het krijg kan ik ook in de problemen komen. Ik onderschreef dan ook de maatregelen die genomen werden, maar verbaasde me wel al meteen over de uniformiteit van de maatregelen wereldwijd. Het leek heel goed georkestreerd te zijn. Toen er van overheidswege echter een verbod kwam aan artsen en dierenartsen om over de werkzaamheid van bepaalde middelen te moge praten of schrijven op straffe van een mogelijke boete van 150.000 euro was het voor mij een wreed ontwaken. Toen kort daarop de huisarts Rob Elens werd berisp, omdat hij een therapie aanbeval die wereldwijd duizenden mensen het leven redde, wist ik zeker dat volksgezondheid helemaal niet de belangrijkste agenda was. In tegendeel zelf. In verpleeghuizen waar de bescherming optimaal had moeten zijn werden mensen totaal aan hun lot overgelaten, zo leek uit TV beelden op te maken. Met alle gevolgen van dien. Het begon ook te dagen dat de media duidelijke instructies hadden gekregen om tot op de dag van vandaag de angst voor het virus er goed in te houden.

Karaktermoord op mensen die eerlijke vragen willen stellen was en is eerder regel dan uitzondering. Ze werden en worden neergezet als complotdenkers. Afgelopen donderdag 20 augustus 2020, toen ik met de avondafspraken bezig was belde mijn schoonzuster me op. Mijn broer was zojuist overleden aan een hartaanval. Mijn maag kneep samen van emotie. Ik liet de boel de boel en ging naar Maastricht. Mijn broer zou ook neergezet zijn als een complotdenker, bedacht ik me. Ofschoon hij gewoon eerlijke antwoorden wilde op eerlijke vragen. Wachtende op de uitvaartonderneming zag ik op FB de beelden voorbij komen van de protesten in Den Haag. Politie die los leek te gaan op demonstranten. De beelden leken er niet om te liegen. Maar als je goed keek zag je dat de reguliere politie niet mee deed, op enkele uitzonderingen na, aan de acties van Romeo’s (undercover knokploegen) die op oudere voorbijgangers los gingen om frustratie en reactie op te roepen. Zo snel als ze kwamen zo snel verdwenen ze weer. De zelfde acties waren er in de Schilderswijk geweest en eerder op het Malieveld in Den Haag. Ze slaagden in hun opzet. Onrust veroorzaken waardoor de demonstranten verhaal gingen halen bij de reguliere politie, zodat ook bij deze de frustratie zou oplopen waarschijnlijk. Voor het overgrote deel zijn dit waarschijnlijk mensen die ook gewoon hun werk willen doen, net als de artsen in het medische systeem. Net als deze artsen vrezen ze voor hun banen. Het doel van deze Romeo’s is alleen onrust veroorzaken, waardoor de reguliere politie het zwaar te verduren krijgt en onze premier weer kan roepen dat het gajes en tuig is dat onrust veroorzaakt. Actie is reactie. Het zou me niet verbazen als ook nog acteurs ingehuurd worden om slachtoffer te spelen om het allemaal nog dramatischer te doen lijken. Onrust. Verdeel en heers. Dan kan het plotseling nodig zijn om de hulp van het leger in te roepen. De eerste signalen zijn er al dat er een tweede lockdown uitgerold moet worden. De angst moet vergroot worden.

Positieve PCR testen, waar op zich al vraagtekens bij geplaatst kunnen worden, worden al omgetoverd tot patiënten. Ondanks de overduidelijke bewijzen van de werkzaamheid van verschillende medicatie die, in een vroeg stadium gegeven, de dramatische ziektebeelden die uitvergroot worden, kunnen voorkomen, mogen deze niet worden ingezet. Onze minister van WVC, een onderwijzer zonder medische achtergrond, weet het zelfs zeker het zijn kwakzalvermiddelen. De vaccinatie moet er hoe dan ook komen. Hij ondertekende een contract met Astra-Zenica voor de levering van honderden miljoenen vaccins. Ik heb begrepen dat zijn broer verbonden is aan dit bedrijf. De mensen moeten angst houden. Hun rechten moeten beetje bij beetje steeds verder ingeperkt worden. Zweden en Zwitserland zijn twee landen die bewijzen dat het heel anders kan. We moeten de mogelijke ernst van het virus op zich niet bagatelliseren. We moeten verstandig om gaan met de ernst van dit virus. Artsen moeten weer mogen doen waar ze goed in zijn en waar ze voor opgeleid zijn, namelijk mensen genezen in een vroeg stadium. Artsen moeten weer adviezen mogen geven om preventieve en ondersteunende therapieën aan te bevelen zonder het risico te lopen een boete te krijgen van 150.000 euro. Maar alles wijst erop dat bepaalde krachten in het najaar de cijfers omhoog wil katapulteren vanwege de tweede lockdown die in de maak is. Alle kostbare tijd die men had om de ventilatiesystemen voor kwetsbare groepen te optimaliseren en verbeteren is niet benut. Het RIVM ontkent in alle toonaarden, als een echte Judas, eigen eerder onderzoek uit 2011 waarin de belangrijke rol van aerosolen wordt genoemd als belangrijke oorzaak van verspreiding van virussen. Volksgezondheid wordt opgeofferd voor de achterliggende agenda’s. Agenda’s waar mijn broer al diverse bewijzen voor verzameld had. De frustratie van de onmacht had hem in zijn greep. Het is zo belangrijk dat we ons niet laten verleiden tot frustratie en andere emoties.

De politie is niet onze vijand. De artsen zijn niet onze vijanden. Het zijn de machthebbers die beide systemen in hun greep hebben die er voor zorgen dat deze groepen angst hebben om hun baan, die hun doen zwijgen. Niet vreemd overigens, kijk maar naar de Kriminal-Commissaris van politie uit Berlijn, die onlangs op een bijeenkomst in Dortmund mensen toesprak. De dag erna was hij zijn baan al kwijt. Angst die alleen maar groter zal worden als de noodwet door het parlement wordt gejast, net zoals de Machtigingswet in Nazi-Duitsland in 1933, waarmee dat parlement zichzelf toen buitenspel zette en de weg vrijmaakte om de knokploegen van Hitler om te toveren tot SA en SS. Het lijken grote woorden. Maar wie zijn geschiedenis niet wil kennen is genoodzaakt hem te herhalen. Ook na 1933 waren er in Duitsland veel ‘Schlafschafen’. Ook nu is er weer veel cognitieve dissonantie. Angst, frustratie en intimidatie maakt realistisch nadenken onmogelijk en maakt mensen gevoeliger voor vergaande manipulatie. Verdeel en heers. Roep dat het tuig en gajes is die onrusten willen veroorzaken, deze ouderen die bezorgd zijn. Zet knokploegen in. Stook onrust. Creëer een sfeer zodat je met uitgestreken gezicht op de TV kunt zeggen dat de onrust er toe heeft geleid dat het leger om hulp moet worden gevraagd. Zorg ervoor dat de media deze boodschap versterken.

Josef Goebbels, de propaganda minister van de Nazi’s zei eens :’Als ik een leugen een keer vertel geloven me een paar mensen, vertel ik hem twee keer zijn dat er 100, bij drie keer zijn het er 1000 en de vierde keer begin ik hem zelf te geloven’. Waarom krijg ik die associatie als ik nu soms naar de TV kijk? Wie betaalt bepaalt. Geloof mij niet op mijn woorden. Maar follow the money. Wees geen slaapschaap. Wordt wakker! Maak niet normaal wat niet normaal is. Zorg ervoor mede voor dat er over een jaar of zeven niet weer verzetshelden moeten op staan om proberen te redden wat er te redden valt. Kom op voor je kinderen en kleinkinderen. Ik schrijf deze blog ter nagedachtenis aan mijn broer en voor die van mijn vader, die zich zou omdraaien in zijn graf als hij zou zien dat hij voor niets jarenlang in het kamp heeft gezeten. Mensen willen niet leren. Voel je vooral vrij de vriendschap met me te stoppen als je denkt dat ik overdrijf. Alle anderen , die zullen wel weten dat de man aan het begin van dit blog Adolf Hitler was.
Verstuurd vanaf mijn iPad

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *