BN’ERS WORDEN WAKKER

Onder de hashtag #ikdoenietmeermee zijn een 70-tal BN’ers een actie begonnen op Instagram om te protesteren tegen het overheidsbeleid inzake corona. Ze zijn bij elkaar gebracht door Viruswaarheid oprichter Willem Engel. Zo lezen we bij de NOS en in het NRC.

De BN’ers, waaronder  Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge, stellen vragen bij het nut van mondkapjes, de betrouwbaarheid van de PCR-test en constateren dat het beleid aan alle kanten rammelt. De BN’ers hebben tienduizenden tot honderdduizenden volgers en zijn dus invloedrijk.

Doordat BN’ers, in sommige gevallen mag je ze ook artiesten noemen, zich nu zo expliciet zo uitspreken, gaan we in het nationale debat over corona een nieuwe fase. Was het voor de vakantie alleen Doutzen Kroes die openlijk vragen stelde, naast lange Frans natuurlijk, komen er meer schapen over de dam. We bedoelen dit uiteraard uitsluitend spreekwoordelijk, maar dat snapt u.

Doutzen Kroes heeft het geweten. Ze kreeg van de mainstream media en overige politiek correcte die-hards veel hoon over zich heen. Terwijl ze alleen maar vragen stelde, dat was kennelijk al verboden. Bang als ze zijn dat de juiste antwoorden naar boven komen.

Ook de BN’ers die nu hun mond open doen (hè eindelijk) moeten het ontgelden door de NOS en door sneue figuren als Tim Hofman. Hij merkt op dat zo’n BN’er zich eerder nooit uitliet ‘over maatschappelijke kronkels, onrecht en kapotte systemen’, maar wel nu je ‘schnabbels in het geding komen’. Een soort van misplaatste verontwaardiging, een afleiding van waar het werkelijk om gaat. Dat is kennelijk zijn werkwijze, hij deed ook niet anders bij een interview van Tisjeboyjay onlangs. Zelf eens uitzoeken hoe het werkelijk zit is niet aan hem besteed.

Ook heel veel zeggend is de manier hoe de NOS afsluit.
Om te beginnen kunnen ze het nieuwsfeit van deze BN’ers die zich uitspreken niet negeren. Nadat ze verteld hebben wat er aan de hand is, halen ze een paar in de pas lopende berichten aan zoals die van Tim Hofman. Om vervolgens af te sluiten met de volgende retoriek:

De oproep komt op een moment dat het aantal besmettingen in Nederland fors toeneemt. Bij het RIVM zijn tot vanochtend 10.00 uur 2223 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is het hoogste aantal sinds begin juni, toen het aantal tests sterk werd opgevoerd.

Het aantal besmettingen neemt niet toe, de niets zeggende uitslagen van PCR-testen nemen toe, omdat er meer getest wordt. De mainstream media wil ons dit alleen maar doen geloven, omdat ze niet meer terug kunnen. Dit is framing. Dit is angst zaaien. Dat doet de NOS. Wilt u meer weten over hoe mainstream media werkt, volg de cursus krantlezen hier op de Corona Nuchterheid site. En dan trappen we hier niet meer in.

Op het RIVM dashboard zien we dat er gemiddeld 10,7 mensen met Covid-19 op de IC belanden. Het percentage besmettelijke mensen in Nederland is 0,6%, officieel volgens RIVM berekening maar het is eerder een schatting. Het aantal sterfgevallen is op dit moment gemiddeld over de laatste 3 dagen gemiddeld 0. En over de afgelopen maand gemiddeld tussen de 0 en de 4. Gemiddeld sterven in Nederland dagelijks totaal circa 400 mensen. Minder dan 1% is dus door of aan of met Covid-19.

Die 70 BN’ers met hun #ikdoenietmeermee trappen ook niet meer maar zo in de bangmakerij van overheid en media. Er gaat een andere wind waaien. De politiek voelt dat aan. Als leiders beginnen te roepen dat we onze bek moeten houden of dat we aso’s zijn, dat zijn dat uitingen van onmacht, ze zijn in paniek. They better be.

5 reacties

 • De aanwezigheid aantonen van iets dat nog nooit is geïsoleerd op basis van een onbetrouwbare test. Het blijft magisch. Misschien gaat het daar ook wel om: betovering of hypnose.

  Staan er overal al doodskisten opgestapeld omdat men het niet meer kan bijhouden? Waar speelt zich die “pandemie” eigenlijk af? Vooral in onze fantasie? Oh ja: geen vragen stellen en vooral niet meer nadenken, want de priesters van onze nieuwe corona-religie weten het beter!

  HERHAAL: 2 + 2 = 5!

 • Is Famke Louise nu weer in slaap gevallen? Ze heeft haar steun aan ‘Ik doe niet meer mee’ ingetrokken. Ze belooft zich in de toekomst beter te laten voorlichten.
  Ook Thomas Berge viel gisteren op de TV behoorlijk door de mand. Hij (b)leek nauwelijks op de hoogte van wat er speelt rond covid-19.
  Beiden kregen ruim voldoende ruimte om zich uit te spreken, maar hadden kennelijk getekend voor een thema waar ze zich nauwelijks in ingelezen hadden.
  Beiden hebben ook veel ‘verbalen stront’ over zich heen gekregen. Maar ik baseer me op hun TV-optredens.
  Zo gaat er beslist geen andere wind waaien, het is alleen anti-reclame.

 • Rectificatie (ten onrechte noemde ik de naam van Thomas Berge):
  Is Famke Louise nu weer in slaap gevallen? Ze heeft haar steun aan ‘Ik doe niet meer mee’ ingetrokken. Haar verhaal bij Jinek was een aaneenschakeling van warrige gegevens. Ze belooft zich in de toekomst beter te laten voorlichten.
  Ook Tim Douwsma viel gisteren op de TV (Op 1) behoorlijk door de mand. Hij (b)leek nauwelijks op de hoogte van wat er speelt rond covid-19.
  Beiden kregen ruim voldoende ruimte om zich uit te spreken, maar hadden kennelijk getekend voor een thema waar ze zich onvoldoende in ingelezen hadden.
  Beiden hebben ook veel ‘verbale stront’ over zich heen gekregen. Maar ik baseer me op hun TV-optredens. Als dit de PR moet zijn voor het ‘corona-kritisch denken’ gaat er beslist geen andere wind waaien, het is alleen anti-reclame.

  • Goedemorgen Henk, er zijn onderlinge afspraken gemaakt om de tegenstander monddood te maken en te houden helaas.
   Alleen ben ik wel blij dat mensen gaan inzien dat hier meer aan de hand is.
   Al is de leugen nog zo snel de Waarheid achterhaalt die wel.

   vriendelijke groet,

 • Ik ben blij dat mensen in het algemeen wakker aan het worden zijn.
  Wat we vroeger in een sci fi film zagen is helaas realiteit geworden.
  Ik ben tegen de corona beleid, tegen de vaccinatie. Ik geloof in de waarheid en in liefde.
  Hoeveel mensen wakker beginnen te worden des te beter!
  Hoe dan ook blijf elkaar lief hebben, no matter what!
  Ik woon op Curacao en dat is helaas ook hier ter sprake, de corona beleid!
  Ik blijf vechten voor mijn geloof van vrijheid en liefde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *