BACTERIEEL INFECTIEGEVAAR DOOR MONDKAPJES

Het is niet voor het eerst dat de bevolking massaal mondkapjes draagt. Ruim een eeuw geleden kort na de Eerste Wereldoorlog waren droegen mensen ook massaal mondkapjes. Vanwege de Spaanse griep.

De Spaanse Griep kostten meer mensen het leven dan de Eerste Wereldoorlog. En volgens onderzoek uit 2008 blijkt dat de meeste doden kort na de Eerste Wereldoorlog niet veroorzaakt werden door de Spaanse griep zelf, maar door bacteriële luchtweginfecties als gevolg van verkeerd mondkapjesgebruik. Met als gevolg een bacteriële pneumonia.

Mondkapjes zijn dus dodelijker dan de Eerste Wereldoorlog!

Dat onderzoek kunt u hier zelf bekijken: ANNAVONREITZ.COM en https://www.ncbi.nlm.nih.gov/
Het punt is dat mensen te lang hun mondkapje gebruiken, stoffen maskers, zijn te duur om weg te gooien, wel handig want je hoeft niet steeds een mondkapje te vervangen. Maar die gaat in broekzak, je gaat naar de WC wast niet je handen, of wel maar je raakt van alles aan en er komen dan bacteriën op je mondkapje. Normaal komen die niet het lichaam in. Maar als aan je mondkapje zitten, ga je ze geheid een keer inademen en komen ze in je longen te recht.

Maar het meest bizarre komt nog. Wie was de auteur van dat rapport van dat onderzoek in 2008? Een co-auteur was Dr. Anthoni Fauci. Hij weet dus dat het dragen van mondkapjes door de burgers een groot risico vormen. En dat moet dan ook bekend zijn in de medische wetenschap. Waarom blijft dit dan buiten beeld? Waarom staat dan ook niet in de reguliere media?

De reguliere media bekijken het heel anders: NPO Radio 1 heeft het over een anti mondkapjesbeweging die toen ook al bestond, maar ze hebben het niet over het aantal doden die de mondkapjes veroorzaken.

Heeft men niks geleerd van de geschiedenis of houden overheid, medische wetenschap en journalistiek bewust informatie achter? Het eerste is dramatisch en zeer kwalijk, het laatste is zwaar crimineel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *