AUSTRALISCHE TOESTANDEN

Het lijkt er op dat Australië en Nieuw Zeeland proeftuinen zijn voor Europa voor wat betreft de lockdown maatregelen. Daar zijn de maatregelen een stuk strenger dan hier. ‘Coronagevallen’ die opgesloten worden in quarantainefaciliteiten, uitgestelde verkiezingen, extreme politieoptredens. Wat is er toch aan de hand Down under? De coronacijfers laten toch niet bepaald zien dat zulke ingrijpende maatregelen gerechtvaardigd zijn. Maar wanneer zouden dergelijke overheidsacties überhaupt gerechtvaardigd zijn?

Tot nu toe stierven er in Australië 824 mensen aan of met corona, in Nieuw Zeeland 25.

Australië en Nieuw Zeeland zijn Westerse maar ver weg gelegen en daardoor redelijk geïsoleerde landen waar ze kunnen kijken hoe bepaalde zware maatregelen op de bevolking uitwerken. Zo kunnen de autoriteiten kijken hoe ze moeten bijsturen voordat ze de zware maatregelen in het qua populatie meer dan tien keer grotere Europa gaan toepassen. Dat zou althans een logische verklaring kunnen zijn. Staat dit ons dadelijk hier in Europa ook te wachten?

Maar er is ook goed nieuws. Op SkyNews Australia, een mainstream zender, laat anchorman Alan Jones zien dat zij, net als de Australische bevolking, het zat zijn om zich door de overheid angst aan te laten praten en te laten onderdrukken. Hij komt met de cijfers over corona slachtoffers, plaatst ze in context, zet daar tegenover de economie die verwoest wordt en hij is boos. Hè eindelijk.

SkyNews is onderdeel van News Pty Ltd, van News Corp, het ís mainstream media. Dit lijkt een doorbraak. We zijn benieuwd hoe het afloopt met Alan Jones, en met de zender SkyNews. Want dit lokt een reactie uit.

BEKIJK HIER DE VIDEO (zolang Youtube het niet censureert)

Een reactie

  • Hoe kan men op basis van een bewezen onbetrouwbare test iets denken aan te kunnen tonen dat nog steeds niet is geïsoleerd en waarvan men niet op een reproduceerbare wijze kan bewijzen dat er een specifiek 1-op-1-verband bestaat tussen steeds weer dezelfde ziekteverschijnselen en de onbekende aanwezigheid van dat onbekende “ding”?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *