ARTSEN VOOR WAARHEID

Niet geheel nieuw maar wel heel belangrijk is de Stichting Artsen voor Waarheid. Deze stichting is opgericht om waarheid en ethiek terug te brengen in de geneeskunde. Zij hebben intussen 24 ministers en staatssecretarissen aansprakelijk gesteld voor het meewerken aan misdaden tegen de menselijkheid. De stichting nodigt alle medische en juridische professionals in Nederland uit zich aan te sluiten bij de stichting Artsen voor Waarheid om gezamenlijk en verenigd onze stem te laten horen en een halt toe te roepen aan het huidige oneigenlijke en schadelijke corona beleid en om onze professionele autonomie, onze menselijke identiteit en onze soevereiniteit terug te eisen.

Inmiddels zijn verschillende artsen bij de stichting aangesloten. Gezien het onveilige politiek-sociale klimaat en de repressieve gevolgen die reeds meerdere medisch specialisten hebben ervaren na zich publiekelijk uitgesproken te hebben, blijven de namen van de bij de stichting aangesloten zorgprofessionals vooralsnog alleen bij de stichting bekend. Zodra de groep groot genoeg – en dus veilig – is dan wel het politiek-sociale klimaat verbeterd is, zal de stichting het gezamenlijk presenteren.

Achter de stichting zitten Dr. Elke Francoise de Klerk en Iris Huizing.

28 reacties

 • Aan Artsen voor Waarheid.

  12-01-2021

  Hallo Artsen, medici en Juristen.
  Ik Ranjana Zwijnenberg heb een aantal akten opgesteld m.b.t Majesteitschennis wetsartikel 111,112 en 113 Wetboek van Strafrecht. Tevens heb ik een mail gestuurd naar Van Kessel Advocatuur om te vragen of 1 van hun Advocaten een dagvaarding kan opstellen voor Ministers en President K Knot van De Nederlandsche Bank

  Vriendelijke groet

  Ranjana Zwijnenberg

  Journalist/Klokkenluider

  • Dit soort initiatieven juich ik van harte toe.

  • Dag Ranjana,
   misschien dat het volgende je kan helpen.
   Al in april 2020 heb ik alle politieke partijen van de Tweede Kamer een brief gestuurd waar ik ze wijs op het Rouleaux effect, ook wel geldroleffect genoemd. Dit veroorzaakt klontering van rode bloedcellen waardoor zuurstof tekort ontstaat en verstoppingen, precies hetgeen we zien bij corona patiënten. Dit wordt veroorzaakt door elektromagnetische velden zoals wifi, dect, bleu tooth, en alle elektrische apparatuur en kabels om je heen.
   Ik heb nog geen wetenschapper kunnen vinden die dit weerlegt, sterker, Han van Krieken rector magnificus van de Radboud universiteit, zegt het goed te kennen. Het Kenniscentrum Elektromagnetische Velden En Gezondheid, verbonden aan het RIVM zegt geen onderzoek hierover te kunnen vinden terwijl het gewoon te zien is op de site van dr. Magda Havas. Het RIVM doet er geen onderzoek naar en neemt ook geen contact op met onderzoekers die ik noem. Met andere woorden, men wil dit niet weten.
   Mvg. Fons Snelder.

  • https://www.youtube.com/watch?v=CcecFQ-SAf8&feature=emb_logo

   politie die je om 2100 uur nog even komt intimideren omdat je opkomt voor je kinderen
   politie is fout bezig omdat de regering en politie top liegen over het virus
   ze proberen alle burgers bang te maken en de mond te snoeren
   allemaal tegen de grondwet!!
   politici en politie moeten de burgers beschermen en luisteren naar mensen en kinderen!
   Waarom laten we dit kleine clubje idioten van die foute beslissingen nemen?

 • Jullie zijn goed bezig!
  En wij hopen dat De Waarheid boven tafel komt!!

  Dank jullie wel!

  Vriendelijke groet,

  Frank de Graaf

 • Ik hoop dat heel veel artsen zich aanmelden bij jullie. Ze zijn het eigenlijk verplicht gezien de eed die ze ooit aflegden. Ga zo door!!

 • Gezien de onzin en onwaarheden die men hierin verkondigt
  Kan men beter deze site en aanverwante aanklagen en voor het gerecht slepen.

 • Ik zou graag een telefoonnummer ontvangen die ik kan bellen voor nadere berichtgeving m.b.t CDC en de arts die mij kan bijstaan tijdens de zitting ten laste legging Majesteitschennis.

 • Ben geen arts, sterker nog, heb als schoonmaakster gewerkt, dit heet tegenwoordig facilitairassistent toevallig op IC, HC, MC, heb het nodige meegemaakt van dichtbij. Het lag altijd vol met patiënten ,dus heb geen idee waar ze de zgn. corona patiënten vestigen.
  In maart 2019, moest ik vanwege verwijdering RBK. Vervolgens mijn tweepersoonskamer verlaten naar een 4 persoonskamer ivm, griepvirus, wat opeens niet meer bestaat. Sta haaks tegen deze regering, ga nog net niet schoppen.

 • Beste medewerker, ik zag een uitzending van cafe weltschmerz waarin jullie hebben meegedaan. In dat interview werd iets gezegd over een vaccinatieprogramma in Argentinie waarin na 72 uur 47 procent van de ingeënten niet meer kon werken. Op internet is hierover niets te vinden. Kunnen jullie mij zeggen waar ik daar meer info over kan vinden? Met vriendelijke groet, Catharina Nieuwenhout. catharinanieuwenhout@gmail.com

 • Beste medewerker, ik zag een uitzending van cafe weltschmerz waarin jullie hebben meegedaan. In dat interview werd iets gezegd over een vaccinatieprogramma in Argentinie waarin na 72 uur 47 procent van de ingeënten niet meer kon werken. Op internet is hierover niets te vinden. Kunnen jullie mij zeggen waar ik daar meer info over kan vinden? Met vriendelijke groet, Catharina Nieuwenhout.

 • Hierbij vraag ik Uw aandacht voor het volgende nieuwsbericht volgens het Paradigma van het Meritocratisch Wereldbeeld met betrekking tot de Algemene Beschouwingen:

  Hugo de Jonges vaccinfaalbeleid bereikt dieptepunt: levering uitbesteed aan krokettenbakker

  Bron: De Dagelijkse Standaard

  Door Bart Reijmerink 9 februari 2021

  Er lijkt maar geen eind te komen aan het geblunder rondom het Nederlandse vaccinatiebeleid. Nu blijkt namelijk dat sommige vaccintransporten dusdanig slecht zijn, en dat de vaccins door elkaar geschud zijn, dat ze na levering moeten worden vernietigd. De leveringswijze is daarbij van een amateuristisch niveau: een krokettenbakker moest inspringen om te helpen bij een levering.

  Het door Hugo de Jonge uitgedachte vaccinatiebeleid lijkt te zijn gebaseerd op een script van een heel slechte komediefilm. Het AD heeft onderzoek gedaan naar het vervoer van onze vaccins. En wat blijkt? Dat het transport van de prikken op een amateuristische wijze plaatsvindt.

  Er zijn beelden opgenomen van het vervoer waaruit blijkt dat levering soms echt van een waardeloze kwaliteit is. Vaccins worden soms zo door elkaar heen geschud tijdens het rijden dat ze bij aankomst niet meer bruikbaar blijken te zijn. Oftewel: de vaccins kunnen de prullenbak in.

  Zowel de inspectie als de farmaceutische groothandels zijn enorm geschrokken van de beelden. Vooral omdat het allemaal zo onnodig is: terwijl er genoeg faciliteiten beschikbaar zijn voor adequate levering.

  Volgens de voorzitter van de branchesector van farmaceutische groothandels, Léon Tinke, is het ook raar dat zorginstellingen geen gebruik maken van de bestaande faciliteiten. Zij hebben al sinds maart vorig jaar herhaaldelijk hulp aangeboden aan het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid. Hoe kan het dat de leveringen dan alsnog de wensen overlaat?

  Nou dat komt dus, niet geheel verrassend, door een beleidskeuze: minister De Jonge heeft ervoor gekozen dat zorginstellingen zelf het vervoer moeten regelen. Wat natuurlijk een tamelijk slecht besluit is: zorginstellingen hebben al genoeg aan het hoofd, en nu moeten zij ook eens de logistiek regelen. Geen wonder dat het mogelijk is dat een lokale cateraar moest inspringen bij het vervoer. Het zorgcentrum dat de vaccins liet vervoeren door een krokettenbakker (!) zegt er het volgende over:

  “Wij zijn er trots op dat wij, net als veel andere organisaties, op zeer korte termijn het vaccin veilig hebben kunnen vervoeren. Dankzij de snelle beschikbaarheid van de Nieuwegeinse Catering Company konden wij op de ochtend ná levering van het vaccin al starten met de vaccinatie van alle 550 cliënten.”

  Bij dit zorgcentrum is het vervoer gelukkig wel goed gegaan, maar helaas bij andere instellingen niet in alle gevallen.

  Het is niet lastig een schuldige aan te wijze: vanuit het kabinet wordt er maar wat aangerommeld, en dit is helaas het resultaat. Dankzij tien jaar Rutte en vier jaar Hugo de Jonge zijn we zo diep gezonken dat zorginstellingen genoodzaakt zijn de lokale snackbarhouder in te huren voor de levering van vaccins. Terwijl je hier gewoon beschikbare voorzieningen voor hebt, maar die nu dus amper worden benut. We lijken soms net een bananenrepubliek. Bedankt, hoor!

  Omdat artsen niet willen vaccineren wat volgens de eed van hippocrates uitstekend geregeld is door Artsen/Medici en Para-medici gaan de Ministers de bevolking vergiftigen via voeding en dranken.

  Ik stel voor dat NL per direct onder curatele wordt gesteld om deze genocide af te straffen via Militaire Tribunalen.

  Bedankt voor uw medewerking en vriendelijke groet

  Ranjana Zwijnenberg

  Journalist/Klokkenluider

 • Ik ben niet graag pessimistisch, echter zijn wij allemaal een beetje te laat. Men luisterde NIET naar de zogeheten complotdenkers die al sinds mid jaren 90 actief waren op het internet. Daar is ook de chaos aan valse info voor te danken, natuurlijk, die door zowel gekken als ‘agenten van de machthebbers’ online en offline werden verspreid.
  Wat en wie kan je vertrouwen, het zal allemaal wel onzin zijn.

  Langzamerhand draait de bevolking richting het luisteren naar de complot theorien, jammergenoeg te laat, is nu mijn overtuiging. De stappen die zijn genomen sinds ‘Agenda 2030’ in 1992 in Rio de Janeiro waar 197 landen mee in stemden, zijn nu zover dat daar niets meer tegen te doen is.

  Ik kan er veel over uitleggen, maar via de volgende link naar DLMPlus kunnen jullie er alles over lezen, nieuw stuk!:
  https://www.dlmplus.nl/2021/02/10/agenda-2021-2030-wordt-iedere-dag-meer-zichtbaar/

 • Dank U voor de links naar de websites en ik zal deze informatie verwerken in mijn documenten naar de Raad van State. Ik zal de geschreven info publiceren op mijn websites en natuurlijk ook deze website.

  Vriendelijke groet

  Ranjana Zwijnenberg

 • Hier is de informatie wat ik heb beloofd om te lezen via mijn website:

  https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters.html

  https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters_26.html

  https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters_40.html

  Dit zijn 3 delen en leest U dit in de context van de Producties a.u.b.

  Mocht U opmerkingen hebben of aanvullingen dan verneem ik dat graag.

  Vriendelijke groet

  Ranjana Zwijnenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *