ARTSEN VOOR WAARHEID

Niet geheel nieuw maar wel heel belangrijk is de Stichting Artsen voor Waarheid. Deze stichting is opgericht om waarheid en ethiek terug te brengen in de geneeskunde. Zij hebben intussen 24 ministers en staatssecretarissen aansprakelijk gesteld voor het meewerken aan misdaden tegen de menselijkheid. De stichting nodigt alle medische en juridische professionals in Nederland uit zich aan te sluiten bij de stichting Artsen voor Waarheid om gezamenlijk en verenigd onze stem te laten horen en een halt toe te roepen aan het huidige oneigenlijke en schadelijke corona beleid en om onze professionele autonomie, onze menselijke identiteit en onze soevereiniteit terug te eisen.

Inmiddels zijn verschillende artsen bij de stichting aangesloten. Gezien het onveilige politiek-sociale klimaat en de repressieve gevolgen die reeds meerdere medisch specialisten hebben ervaren na zich publiekelijk uitgesproken te hebben, blijven de namen van de bij de stichting aangesloten zorgprofessionals vooralsnog alleen bij de stichting bekend. Zodra de groep groot genoeg – en dus veilig – is dan wel het politiek-sociale klimaat verbeterd is, zal de stichting het gezamenlijk presenteren.

Achter de stichting zitten Dr. Elke Francoise de Klerk en Iris Huizing.

7 reacties

 • Aan Artsen voor Waarheid.

  12-01-2021

  Hallo Artsen, medici en Juristen.
  Ik Ranjana Zwijnenberg heb een aantal akten opgesteld m.b.t Majesteitschennis wetsartikel 111,112 en 113 Wetboek van Strafrecht. Tevens heb ik een mail gestuurd naar Van Kessel Advocatuur om te vragen of 1 van hun Advocaten een dagvaarding kan opstellen voor Ministers en President K Knot van De Nederlandsche Bank

  Vriendelijke groet

  Ranjana Zwijnenberg

  Journalist/Klokkenluider

 • Jullie zijn goed bezig!
  En wij hopen dat De Waarheid boven tafel komt!!

  Dank jullie wel!

  Vriendelijke groet,

  Frank de Graaf

 • Ik hoop dat heel veel artsen zich aanmelden bij jullie. Ze zijn het eigenlijk verplicht gezien de eed die ze ooit aflegden. Ga zo door!!

 • Gezien de onzin en onwaarheden die men hierin verkondigt
  Kan men beter deze site en aanverwante aanklagen en voor het gerecht slepen.

 • Ik zou graag een telefoonnummer ontvangen die ik kan bellen voor nadere berichtgeving m.b.t CDC en de arts die mij kan bijstaan tijdens de zitting ten laste legging Majesteitschennis.

 • Ben geen arts, sterker nog, heb als schoonmaakster gewerkt, dit heet tegenwoordig facilitairassistent toevallig op IC, HC, MC, heb het nodige meegemaakt van dichtbij. Het lag altijd vol met patiĆ«nten ,dus heb geen idee waar ze de zgn. corona patiĆ«nten vestigen.
  In maart 2019, moest ik vanwege verwijdering RBK. Vervolgens mijn tweepersoonskamer verlaten naar een 4 persoonskamer ivm, griepvirus, wat opeens niet meer bestaat. Sta haaks tegen deze regering, ga nog net niet schoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *