ARTSEN VOOR WAARHEID

Niet geheel nieuw maar wel heel belangrijk is de Stichting Artsen voor Waarheid. Deze stichting is opgericht om waarheid en ethiek terug te brengen in de geneeskunde. Zij hebben intussen 24 ministers en staatssecretarissen aansprakelijk gesteld voor het meewerken aan misdaden tegen de menselijkheid. De stichting nodigt alle medische en juridische professionals in Nederland uit zich aan te sluiten bij de stichting Artsen voor Waarheid om gezamenlijk en verenigd onze stem te laten horen en een halt toe te roepen aan het huidige oneigenlijke en schadelijke corona beleid en om onze professionele autonomie, onze menselijke identiteit en onze soevereiniteit terug te eisen.

Inmiddels zijn verschillende artsen bij de stichting aangesloten. Gezien het onveilige politiek-sociale klimaat en de repressieve gevolgen die reeds meerdere medisch specialisten hebben ervaren na zich publiekelijk uitgesproken te hebben, blijven de namen van de bij de stichting aangesloten zorgprofessionals vooralsnog alleen bij de stichting bekend. Zodra de groep groot genoeg – en dus veilig – is dan wel het politiek-sociale klimaat verbeterd is, zal de stichting het gezamenlijk presenteren.

Achter de stichting zitten Dr. Elke Francoise de Klerk en Iris Huizing.

69 reacties

  • Aan Artsen voor Waarheid.

    12-01-2021

    Hallo Artsen, medici en Juristen.
    Ik Ranjana Zwijnenberg heb een aantal akten opgesteld m.b.t Majesteitschennis wetsartikel 111,112 en 113 Wetboek van Strafrecht. Tevens heb ik een mail gestuurd naar Van Kessel Advocatuur om te vragen of 1 van hun Advocaten een dagvaarding kan opstellen voor Ministers en President K Knot van De Nederlandsche Bank

    Vriendelijke groet

    Ranjana Zwijnenberg

    Journalist/Klokkenluider

    • Dit soort initiatieven juich ik van harte toe.

    • Dag Ranjana,
      misschien dat het volgende je kan helpen.
      Al in april 2020 heb ik alle politieke partijen van de Tweede Kamer een brief gestuurd waar ik ze wijs op het Rouleaux effect, ook wel geldroleffect genoemd. Dit veroorzaakt klontering van rode bloedcellen waardoor zuurstof tekort ontstaat en verstoppingen, precies hetgeen we zien bij corona patiënten. Dit wordt veroorzaakt door elektromagnetische velden zoals wifi, dect, bleu tooth, en alle elektrische apparatuur en kabels om je heen.
      Ik heb nog geen wetenschapper kunnen vinden die dit weerlegt, sterker, Han van Krieken rector magnificus van de Radboud universiteit, zegt het goed te kennen. Het Kenniscentrum Elektromagnetische Velden En Gezondheid, verbonden aan het RIVM zegt geen onderzoek hierover te kunnen vinden terwijl het gewoon te zien is op de site van dr. Magda Havas. Het RIVM doet er geen onderzoek naar en neemt ook geen contact op met onderzoekers die ik noem. Met andere woorden, men wil dit niet weten.
      Mvg. Fons Snelder.

    • https://www.youtube.com/watch?v=CcecFQ-SAf8&feature=emb_logo

      politie die je om 2100 uur nog even komt intimideren omdat je opkomt voor je kinderen
      politie is fout bezig omdat de regering en politie top liegen over het virus
      ze proberen alle burgers bang te maken en de mond te snoeren
      allemaal tegen de grondwet!!
      politici en politie moeten de burgers beschermen en luisteren naar mensen en kinderen!
      Waarom laten we dit kleine clubje idioten van die foute beslissingen nemen?

  • Jullie zijn goed bezig!
    En wij hopen dat De Waarheid boven tafel komt!!

    Dank jullie wel!

    Vriendelijke groet,

    Frank de Graaf

  • Ik hoop dat heel veel artsen zich aanmelden bij jullie. Ze zijn het eigenlijk verplicht gezien de eed die ze ooit aflegden. Ga zo door!!

  • Gezien de onzin en onwaarheden die men hierin verkondigt
    Kan men beter deze site en aanverwante aanklagen en voor het gerecht slepen.

  • Ik zou graag een telefoonnummer ontvangen die ik kan bellen voor nadere berichtgeving m.b.t CDC en de arts die mij kan bijstaan tijdens de zitting ten laste legging Majesteitschennis.

  • Ben geen arts, sterker nog, heb als schoonmaakster gewerkt, dit heet tegenwoordig facilitairassistent toevallig op IC, HC, MC, heb het nodige meegemaakt van dichtbij. Het lag altijd vol met patiënten ,dus heb geen idee waar ze de zgn. corona patiënten vestigen.
    In maart 2019, moest ik vanwege verwijdering RBK. Vervolgens mijn tweepersoonskamer verlaten naar een 4 persoonskamer ivm, griepvirus, wat opeens niet meer bestaat. Sta haaks tegen deze regering, ga nog net niet schoppen.

  • Beste medewerker, ik zag een uitzending van cafe weltschmerz waarin jullie hebben meegedaan. In dat interview werd iets gezegd over een vaccinatieprogramma in Argentinie waarin na 72 uur 47 procent van de ingeënten niet meer kon werken. Op internet is hierover niets te vinden. Kunnen jullie mij zeggen waar ik daar meer info over kan vinden? Met vriendelijke groet, Catharina Nieuwenhout. catharinanieuwenhout@gmail.com

  • Beste medewerker, ik zag een uitzending van cafe weltschmerz waarin jullie hebben meegedaan. In dat interview werd iets gezegd over een vaccinatieprogramma in Argentinie waarin na 72 uur 47 procent van de ingeënten niet meer kon werken. Op internet is hierover niets te vinden. Kunnen jullie mij zeggen waar ik daar meer info over kan vinden? Met vriendelijke groet, Catharina Nieuwenhout.

  • Hierbij vraag ik Uw aandacht voor het volgende nieuwsbericht volgens het Paradigma van het Meritocratisch Wereldbeeld met betrekking tot de Algemene Beschouwingen:

    Hugo de Jonges vaccinfaalbeleid bereikt dieptepunt: levering uitbesteed aan krokettenbakker

    Bron: De Dagelijkse Standaard

    Door Bart Reijmerink 9 februari 2021

    Er lijkt maar geen eind te komen aan het geblunder rondom het Nederlandse vaccinatiebeleid. Nu blijkt namelijk dat sommige vaccintransporten dusdanig slecht zijn, en dat de vaccins door elkaar geschud zijn, dat ze na levering moeten worden vernietigd. De leveringswijze is daarbij van een amateuristisch niveau: een krokettenbakker moest inspringen om te helpen bij een levering.

    Het door Hugo de Jonge uitgedachte vaccinatiebeleid lijkt te zijn gebaseerd op een script van een heel slechte komediefilm. Het AD heeft onderzoek gedaan naar het vervoer van onze vaccins. En wat blijkt? Dat het transport van de prikken op een amateuristische wijze plaatsvindt.

    Er zijn beelden opgenomen van het vervoer waaruit blijkt dat levering soms echt van een waardeloze kwaliteit is. Vaccins worden soms zo door elkaar heen geschud tijdens het rijden dat ze bij aankomst niet meer bruikbaar blijken te zijn. Oftewel: de vaccins kunnen de prullenbak in.

    Zowel de inspectie als de farmaceutische groothandels zijn enorm geschrokken van de beelden. Vooral omdat het allemaal zo onnodig is: terwijl er genoeg faciliteiten beschikbaar zijn voor adequate levering.

    Volgens de voorzitter van de branchesector van farmaceutische groothandels, Léon Tinke, is het ook raar dat zorginstellingen geen gebruik maken van de bestaande faciliteiten. Zij hebben al sinds maart vorig jaar herhaaldelijk hulp aangeboden aan het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid. Hoe kan het dat de leveringen dan alsnog de wensen overlaat?

    Nou dat komt dus, niet geheel verrassend, door een beleidskeuze: minister De Jonge heeft ervoor gekozen dat zorginstellingen zelf het vervoer moeten regelen. Wat natuurlijk een tamelijk slecht besluit is: zorginstellingen hebben al genoeg aan het hoofd, en nu moeten zij ook eens de logistiek regelen. Geen wonder dat het mogelijk is dat een lokale cateraar moest inspringen bij het vervoer. Het zorgcentrum dat de vaccins liet vervoeren door een krokettenbakker (!) zegt er het volgende over:

    “Wij zijn er trots op dat wij, net als veel andere organisaties, op zeer korte termijn het vaccin veilig hebben kunnen vervoeren. Dankzij de snelle beschikbaarheid van de Nieuwegeinse Catering Company konden wij op de ochtend ná levering van het vaccin al starten met de vaccinatie van alle 550 cliënten.”

    Bij dit zorgcentrum is het vervoer gelukkig wel goed gegaan, maar helaas bij andere instellingen niet in alle gevallen.

    Het is niet lastig een schuldige aan te wijze: vanuit het kabinet wordt er maar wat aangerommeld, en dit is helaas het resultaat. Dankzij tien jaar Rutte en vier jaar Hugo de Jonge zijn we zo diep gezonken dat zorginstellingen genoodzaakt zijn de lokale snackbarhouder in te huren voor de levering van vaccins. Terwijl je hier gewoon beschikbare voorzieningen voor hebt, maar die nu dus amper worden benut. We lijken soms net een bananenrepubliek. Bedankt, hoor!

    Omdat artsen niet willen vaccineren wat volgens de eed van hippocrates uitstekend geregeld is door Artsen/Medici en Para-medici gaan de Ministers de bevolking vergiftigen via voeding en dranken.

    Ik stel voor dat NL per direct onder curatele wordt gesteld om deze genocide af te straffen via Militaire Tribunalen.

    Bedankt voor uw medewerking en vriendelijke groet

    Ranjana Zwijnenberg

    Journalist/Klokkenluider

  • Ik ben niet graag pessimistisch, echter zijn wij allemaal een beetje te laat. Men luisterde NIET naar de zogeheten complotdenkers die al sinds mid jaren 90 actief waren op het internet. Daar is ook de chaos aan valse info voor te danken, natuurlijk, die door zowel gekken als ‘agenten van de machthebbers’ online en offline werden verspreid.
    Wat en wie kan je vertrouwen, het zal allemaal wel onzin zijn.

    Langzamerhand draait de bevolking richting het luisteren naar de complot theorien, jammergenoeg te laat, is nu mijn overtuiging. De stappen die zijn genomen sinds ‘Agenda 2030’ in 1992 in Rio de Janeiro waar 197 landen mee in stemden, zijn nu zover dat daar niets meer tegen te doen is.

    Ik kan er veel over uitleggen, maar via de volgende link naar DLMPlus kunnen jullie er alles over lezen, nieuw stuk!:
    https://www.dlmplus.nl/2021/02/10/agenda-2021-2030-wordt-iedere-dag-meer-zichtbaar/

  • Dank U voor de links naar de websites en ik zal deze informatie verwerken in mijn documenten naar de Raad van State. Ik zal de geschreven info publiceren op mijn websites en natuurlijk ook deze website.

    Vriendelijke groet

    Ranjana Zwijnenberg

  • Hier is de informatie wat ik heb beloofd om te lezen via mijn website:

    https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters.html

    https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters_26.html

    https://rannymedia.blogspot.com/2021/03/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters_40.html

    Dit zijn 3 delen en leest U dit in de context van de Producties a.u.b.

    Mocht U opmerkingen hebben of aanvullingen dan verneem ik dat graag.

    Vriendelijke groet

    Ranjana Zwijnenberg

  • Aanvulling eerdere reactie.
    Het is beter om het aansprakelijkheid tegen de MENSHEID te noemen.

    Hebben jullie goede rechtskundigen die jullie bij staan?
    Ik ben dat helaas niet, maar voor het indienen zal het nog doorgekeken moeten worden.

  • Aangiftes worden niet opgenomen door politie: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aangifte-rutte-cs

    Ik ben al 2x bij het politiebureau geweest voor de aangifte; Ook heeft advocaat Mr A van Kessel gebeld met het politiebureau in Amsterdam-Noord en politie weigert om proces verbaal uit te reiken. Er wordt gezegd dat er geen aangifte gedaan kan worden tegen criminele organisaties.
    Medische zorg opschorten voor politie zou een optie zijn omdat zorgbonussen aan ministers wel worden uitgekeerd: Kamer minus demissionair kabinet legt zich niet neer bij het zorgbonus-dilemma van Van Ark

    • Aangifte doen heeft totaal geen zin.
      M.b.t. het wel/niet voorbrengen van een zaak beslist de staande magistratuur (OM).

      Dus totale verspilling van energie.

  • Geachte,

    Bedankt voor uw reactie. Uit uw bericht begrijp ik dat u zich afvraagt of het College kan stellen dat er nooit sprake kan zijn van een vaccinatieplicht. Dit kan het College niet stellen. Ik zal u hieronder aangeven wat het College heeft gezegd over een mogelijke vaccinatieplicht.

    Verplichte vaccinatie

    Een verplichte vaccinatie botst met het recht op onaantastbaarheid van het lichaam. Het weigeren van een vaccinatie kan bovendien ingegeven zijn door godsdienstige of levensbeschouwelijke opvattingen en dan is ook de godsdienst- en gewetensvrijheid aan de orde. De bovengenoemde rechten zijn niet absoluut. Een inbreuk daarop ter bescherming van de volksgezondheid kan gerechtvaardigd zijn. In dat verband is relevant dat de overheid ook de mensenrechtelijke plicht heeft tot bescherming van het recht op leven en gezondheid. In algemene zin staan mensenrechten dus niet in de weg aan een verplichting tot vaccineren, als die verplichting nodig is om de kans tot besmetting met COVID-19 te verkleinen of de vaccinatiegraad te verhogen. Wel vloeien uit de bovengenoemde mensenrechtenbepalingen een aantal voorwaarden voort voor verplichte vaccinatie. Allereerst zal die verplichting in een wet moeten worden vastgelegd. Bovendien zal moeten worden aangetoond dat die vaccinatie echt noodzakelijk is om de volksgezondheid te beschermen. Overigens zouden op een vaccinatieplicht altijd uitzonderingen mogelijk moeten zijn, bijvoorbeeld als iemand bezwaar maakt op grond van godsdienst of levensbeschouwing of in verband met een ziekte die vaccineren niet wenselijk maakt. Dan gaat het gelijkebehandelingsrecht spelen en moet er een objectieve rechtvaardiging zijn voor mogelijke discriminatie op die gronden.

    Klik hier voor meer informatie.

    Met vriendelijke groet,

    mr. M. Olde Keizer

    Juridisch medewerker Front Office

    College voor de Rechten van de Mens

    Kleinesingel 1-3

    Postbus 16001

    3500 DA Utrecht

    T 030 888 38 88

    M info@mensenrechten.nl

    W http://www.mensenrechten.nl

    • Het College voor de Rechten van de Mens ging echter niet in op mijn stelling dat de Code van Neurenberg uit 1947 het ten strengste verbied om zonder toestemming van de mensen medisch te experimenteren op mensen. Het mRNA ‘vaccin’ is geen vaccin, het is een onomkeerbare wijziging aan onze biologie waarvan de gevolgen op den lange duur onbekend zijn. Het mRNA ‘vaccin’ is van het label ‘experimenteel’ voorzien. In tegenstelling tot de berichten in de mainstream media, is er geen uitgebreide langdurige test geweest van de gevolgen van het mRNA ‘vaccin’.

      Ik vraag mij af hoe zinnig het is om een ‘vaccin’ toe te dienen waarvan het percentage van gedupeerden gelijk kan zijn als aan het percentage van gedupeerden van Covid-19, en waarvan de gevolgen voor den lange duur nagenoeg onbekend blijven. Het ziet ernaar uit dat het zich laten vaccineren met een mRNA vaccin risicovoller zou kunnen zijn dan het niet nemen van het vaccin. Indien de overheid zich zo veel zorgen maakt over de volksgezondheid, waarom dan niet hameren op een gezonde levensstijl en gezonde voeding? Waarom niet het volk aanmoedigen om het eigen immuunsysteem te versterken? Waarom niet adviseren wat niet te consumeren om het immuunsysteem niet in gevaar te brengen? Ik zie geen werkelijke zorgen hier, slechts propaganda voor het massaal vaccineren van een volk dat “ja” zegt omdat ze zo bang zijn gemaakt via de nepcijfers in de mainstream media.

      • “It would never come into average people’s heads to fabricate colossal untruths, and they would not believe that others could have the impudence to distort the truth so infamously.”

    • Bij deze vraag ik Ranjana om de hele video te bekijken:

      https://youtu.be/YTIvlu9DjdI?t=7

      5 MEPs responding to Ursula von der Leyen’s proposal to talk about mandatory vaccination in EU

      Zelfs de Neurenberg code die mensenrechten beschermt/ zou moeten beschermen wordt afgeschaft.
      Waar gaat dit naartoe voor de volgende generaties?

  • Het RIVM heeft voor iedere burger ongevraagd een mijn.rivm pagina aangemaakt waarop komt te staan of u gevaccineerd bent tegen C.
    Bron: Common Sense T.V

    Ter informatie: BELANGRIJK !
    Het RIVM heeft voor iedere burger ongevraagd een mijn.rivm pagina aangemaakt waarop komt te staan of u gevaccineerd bent tegen C.
    Deze informatie kan gedeeld worden met derden.

    Ik vind daar wat van en heb per mail vriendelijk verzocht deze pagina per direct te verwijderen.

    Wil je dit ook ?
    Ga naar mijn.rivm en log in met DigiD

    Klik onderaan de pagina op ” uitschrijven mijn.rivm “

    Je kan dan een mail sturen en vragen je pagina per direct te verwijderen.

    De volgende formulieren halen je helemaal uit het vaccinatie systeem;

    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid

    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar

    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname

    Bovenstaande werd ons zojuist toegestuurd. Persoonlijk heb ik geen DigiD en kan dit niet direct verifiëren maar heb hier wel iets aan toe te voegen:

    Vaccineren?
    Lieve mensen, wie dan ook. Welke kleur, ideologie of status dan ook. We houden van jullie allemaal omdat we van de mensheid houden. Laat u zichzelf en uw geliefden NIET vaccineren.

    In alle redelijkheid komt iedere arts, iedere expert, iedere viroloog en ieder weldenkend mens tot de zo voor de hand liggende conclusie:

    “Vaccineren is onnodig en gevaarlijk gebleken.”

    Al deze mensen worden gecensureerd maar al deze mensen KUNT u vinden en u KUNT de waarheid zoeken.

    U kunt er achter komen wat hier werkelijk speelt. Het zou niet zo moeten wanneer we een eerlijke media zouden hebben die oprecht voor de burgers in de bres springt.

    Maar die hebben wij niet.

    Hoe alles in elkaar zit, wie er exact achter zitten en waarom, daar komen wij als mensheid achter. Er is al heel veel bekend en u gaat uw oren en ogen niet geloven.

    Maar voor nu is belangrijk:

    “Besef dat u nu geen enkel hoger risico loopt om te overlijden dan in 2020, 2019, 2018, 2017 etcetera.”

    Welke leeftijd u ook heeft.

    Griep mortaliteit cijfer 0,15%
    Corona mortaliteit cijfer 0,15%

    Griep afgelopen jaar verdwenen.
    Corona is in de plaats gekomen.

    Meer doden? Nee

    Nogmaals: Oversterfte? Nee. Dus niet meer doden wereldwijd dan voorheen? Nee.

    Wat zou een pandemie, een werkelijke pandemie in de sterftecijfers moeten laten zien? De vraag stellen is een aanval op uw intelligentie. Een pandemie die zo gevaarlijk is dat wel alles op moeten geven, tot aan onze vrijheden toe, veroorzaakt een oversterfte waar we tegen moeten strijden, niet?

    Er is geen oversterfte.

    We weten dat velen niet naar dit soort sites (willen) kijken. Het zij zo. Maar in dit geval is de nood zo hoog dat wij u niet genoeg kunnen waarschuwen. Het is onze plicht.

    Flirt niet met de dood!
    Binnen korte tijd zal uw moed om zich hier tegen te verzetten, en u niet te laten chanteren of intimideren, beloond worden en u zult snel begrijpen waarom.

    Twijfelt u toch echt nog zo erg?? Geeft het nog even. Wacht even tot volgend jaar. Bekijk dan de situatie. Heel veel mensen hebben hun leven verloren dankzij de “vrijwillige” vaccinatie. Laat u zich niet verleiden met de truc: “Aan corona vielen meer doden.”

    Het is appels met peren vergelijken. Daarbij… Het vaccin voorkomt GEEN corona. Het is vrijwillig met de dood flirten als u zichzelf laat vaccineren.

    Zoals Gommers al zei: “Het is een verkoudheidsvirus.” De zomer komt er aan. De kans dat u nu ook maar iets op zult lopen is miniemer dan de al minieme kans tijdens het griepseizoen. En bent u beneden de 70 jaar? U loopt geen enkel risico.

    Er is geen haast. Laat zich dit eerst maar eens ontvouwen. U zult merken waarom de regering tot het uiterste zal gaan om te beslissen dat u uw lichaam laat inspuiten. En u zult blij zijn dat u het niet gedaan heeft en uw rug recht heeft gehouden.

    U zult zien hoe onze overheid ons heeft belazerd en zult klaarwakker zijn. En dat is de weg naar een betere wereld.

    Wie dit ook leest:
    Vaccineren? Nu? U zou wel gek zijn! Echt waar, u zou wel GEK zijn om u te laten vaccineren.

    Iedere oprechte expert zou het u zeggen en ZEGT het u ook.

    Alleen op onze site is al zoveel informatie te vinden over vaccinaties, over mRNA vaccinaties en over wat er zich afspeelt in de wereld. Onderbouwd. Altijd. Want onzin? Dat wordt hier direct afgestraft door de lezers.

    Laat u zich niet chanteren dat u anders niet naar gelegenheden kunt of niet op vakantie kunt. Zij zitten fout. Doe niet het onomkeerbare. Een vaccin is onomkeerbaar. Als u uw vakanties terug wilt, dan moet u er aan meewerken dat het grootste gedeelte van de bevolking zich NIET vaccineert.

    Alles zal u dan duidelijk worden en u zult het ware gezicht van de media en de overheid zien.

    In alle staten en landen waar men GEEN maskers heeft gedragen en GEEN lockdowns heeft opgelegd:

    Het plaatje is exact hetzelfde. Mondkapjes hebben de griep dus niet “uitgeschakeld.” De staten en landen zonder deze coronamaatregelen staan bovenaan in alle positieve lijstjes.

    Reden: Geen bijwerkingen van de lockdowns en mondkapjesplicht hebben de mensen gezonder gehouden. Minder stress omdat iedereen zijn bedrijf kon behouden. In plaats van het te verliezen met alle financiële en psychologische gevolgen van dien.

    Wees kritisch en begrijp macht.

    Schrijf u uit!
    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid

    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar

    https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname

  • Mooie informatie Ranjana!!!
    Ik heb meteen alle 3 de formulieren opgestuurd en ook bevestigingsmails teruggekregen met het verzoek om een kopie van mijn ID bewijs binnen 14 dag toe te voegen.
    De bovenste linkjes werkten trouwens bij mij niet, de onderste wel.
    De uitschrijfknop op mijnrivm heb ik trouwens niet kunnen vinden…
    Met een strijdbare en Gezond Verstand groet,

    Rens

  • Beste Artsen en andere Medici en

    Een hoopvol initiatief voor de gewone bezorgde burger in Nederland. Ik hoop hier mee echter dat de rest van de wereld ook wakker wordt. Ik dank jullie voor jullie initiatief tot het terugroepen van rechtvaardigheid. Het gaat jullie lukken. Blijf bij de waarheid

  • file:///C:/Users/Gebruiker/Downloads/aangiftebrief-Rutte.-goedpdf.pdf vernieuwde versie

    https://youtu.be/Qj5bo_KFqgo?t=4 Dr. Reiner Fuellmich – Prof. Mattias Desmet (English)

    Mass psychology and the corona crisis

  • ing. J. Onno Dekker

    Rutte weet wel degelijk wat ie doet en is een grote crimineel die heel spoedig dient te
    verdwijnen met alle schwabisten en bilderbergers. Uit eindelijk gaat tuig voor gaas!

  • Joop van Leersum

    Goedendag
    Dit is een vraag
    De grafeen oxide verdwijnt door antioxidanten. Is er iets wat de spike eiwitten kan verwijderen

  • Hallo,

    Ik heb een video gezien van een lezing van Mr. Arno van Kessel, waarin hij vertelde dat er een zaak aangespannen zou worden in 5 regio’s. Hijzelf zou de zaak voeren in Leeuwarden. Dat zou ergens in augustus 2021 moeten zijn.

    Ik kan hier verder geen vervolg vinden. Kunt u vertellen wat de status is?

    • Hallo B, V,D Meulen

      29-10-2021

      Sorry voor mijn late reactie maar de Neurenberg-tribunalen 2.0 moeten weer opnieuw ingediend worden.
      Mr A. van Kessel heeft tot op heden nog geen reactie gegeven op de vraag die U heeft gesteld; die heb ik via whatssapp naar hem gestuurd en ik weet niet hoe snel de gerechtshoven dit in behandeling nemen.
      Zodra ik een update heb zal ik U dit meedelen.

      Vriendelijke groet

      Ranjana Zwijnenberg

      • Intimidatie, omkoping, bedreiging tot zwartmaken, big brother kan altijd wel de meest rebelse professionals de andere kant op laten kijken. Ook onze regering, zoals in elk land, kan en zal alle opties aanpakken om hun zin te krijgen, immers wordt er van nog hogere hand hun ten strengste verboden om iets anders te doen behalve het netjes opvolgen van de opdrachten. Ook politici, rechters etc. zijn niet immuun voor intimidatie, omkoping en mogelijke zwartmakerij om de carriere te vernietigen.

        Ik hou mijn hart vast voor de 2.0 tribunalen.

        Er is een internationale befaamde en geniale arts, dr. R. Gorter, heeft een eigen website, behandeld kanker met succes en ziet de hele COVID faalacties als zinloos, want Ivermectin werkt uitstekend tegen COVID (elke vorm).

        Zo ook op zijn website een heel erg belangrijk stuk. Namelijk, dat Japan van de vax geheel zijn afgestapt, en op Ivermectin volledig zijn overgestapt, en een maand later is de COVID situatie in Japan voorbij!
        http://robert-gorter.info/japan-drops-vax-rollout-therapy-covid-19-allows-ivermectin-well/

  • Hallo,

    Ik heb gisteren een vraag geplaatst, maar zie dat deze weer verdwenen is. Wellicht is er iets misgegaan. Ik stel anders de vraag wel via Twitter en maak even een schermafdruk van dit bericht.

    Kunt u mij vertellen wat de status is van de rechtszaak die jullie zouden gaan voeren tegen de staat? Ik heb de lezing van Mr. Arno van Kessel gezien, maar daarna lijkt het stil op dat gebied.

    Ik hoor het graag.

  • ing. J. Onno Dekker

    Al die lui die achter de nazi OnkeL Klaus Schwab aanlopen zij levensgevaarlijke criminelen. Bij een stam apen was al lang die hele kliek uitgestoten, ‘koning’ en ‘koningin’ voorop.

    Nederland heeft een slecht zelfreinigend vermogen.

    onno

    • Daarom is het noodzakelijk dat al deze lui (reptillians) inclusief Klaus Schwab nog voor Kerst dit jaar terecht staan bij het Neurenberg-tribunaal 2.0 vanwege misdaden tegen de mensheid.
      Doe daarom zo spoedig mogelijk aangifte tegen Rutte & Companen zodat dit gerealiseerd kan worden.

      Vriendelijke groet

      Ranjana Zwijnenberg

      Journalist/Klokkenluider

  • Hallo Joop van Leersum,

    Kijk op de website van ‘rememberyourself.nl’ en kijk daar naar de categorie ‘zelfhulpmiddelen’.
    Hier vind je 2 hulpmiddelen, die verhinderen dat het spike eiwit zich in de cel dringt. Het spike eiwit krijg je niet meer uit jouw lijf, maar dit verhindert schijnbaar de sterke vermenigvuldiging in de cellen. Zorg dat je weerstand op topniveau is.
    Groet,
    Joanna

  • hallo lieve goede mede burgers

    ook ik ben nog met verdere onderzoeken bezig en vooral bewijzen en ook hier poog ik
    na een opmerking tijdens mijn werk de vraag te stellen die ik ook gesteld heb aan zorgmedewerkersverenigd.nl wie weet hier een duidelijk antwoord op. dank

    hallo

    onlangs vernam ik van een bedrijf dat landelijk vestigingen heeft

    het punt dat de bedrijfs artsen of ziekenhuizen waar hun contact

    mee hebben zo als in bijv. tiel dat het wel degelijk vol ligt met corona

    en mensen op de o.a. hart afdeling komen en allen sprake van corona.

    en volgens zeggen constateren hun dat het vaccin wel degelijk een vaccin is

    mijn afvraag komt nu naar voren hoe het ten 1e kan dat zelfs artsen elkaar tegen

    werken blijkbaar ofwel het verhaal van dat bedrijf waar ik kom en mijn weet door verneming

    en tevens , waar ligt het aan dat de 1 zegt bijv. viroloog dat het vaccin een vaccin is

    en een andere viroloog of in ieder geval een kenner die het vaccin onderzoekt constateert

    dat het geen vaccin is.

    ofwel, zijn er ook voors en tegen onderzoekers geweest die met elkaar in debat of bewijs

    gingen waarom het vaccin dan geen of juist wel een vaccin is als je snapt wat ik bedoel

    met vriendelijke groet

    albert

    • Ik weet dat gaandeweg deze plandemie de definitie van vaccin (om dit totaal anders “werkende” goedje hieronder te kunnrn scharen) is gewijzigd.
      Hiermee denken ze ons (in bv Frankrijk) straks te kunnen dwingen omdat er een lijfeigenschapswet is dat bepaalde vaccins verplicht kunnen worden opgelegd door de overheid.

  • Wat tevens interessant is om te weten en iets kan verduidelijken. het patent op Ivermectin is verlopen, het levert de farmaceutische industrie niets op (kost maar 0,30 centjes per) terwijl de ‘gene-vaccines’ biljoenen opleverd.

  • Ik weet dat gaandeweg deze plandemie de definitie van vaccin (om dit totaal anders “werkende” goedje hieronder te kunnrn scharen) is gewijzigd.
    Hiermee denken ze ons (in bv Frankrijk) straks te kunnen dwingen omdat er een lijfeigenschapswet is dat bepaalde vaccins verplicht kunnen worden opgelegd door de overheid.

  • Bij deze is deel 153 gericht aan de Edelhoogachtbare Voorzitters Staatsraden van de Raad van State gepubliceerd.

    https://rannymedia.blogspot.com/2022/05/aan-de-edelhoogachtbare-voorzitters.html

  • Aangepaste versie Abiogenese gebaseerd op het Christelijk geloof om de WWlll te stoppen

    https://rannymedia.blogspot.com/2022/05/abiogenese-gebaseerd-op-het-christelijk.html

  • Speciaal voor de Zeer Zeer Hooggeleerde Prof. Dr Elke F de Klerk

    03-05-2022

    Beste Dokter de Klerk gefeliciteerd met uw verjaardag.

    https://youtu.be/nl62hhiBMOM?t=6

    Happy Birthday To You | Happy Birthday Songs 2022

  • Corona nuchterheid cencuur, daarom dat de site is doodgebloed
    Blijf maar cencuur toepassen, ik kom hier nooit meer terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *