AMERIKAANSE ARTSEN LUIDEN NOODKLOK OVER MISINFORMATIE OVER COVID 19

Op de Viruswaanzin privé afdeling op FB zien we een bericht van Amerikaanse frontline artsen die de noodklok luiden over de misinformatie over Covid 19. Het is schandalig dat er zoveel bangmakerij is en dat nog steeds onnodig mensen sterven. Maar het goede nieuws is dat we minder bang voor het virus hoeven te zijn dan veel mensen dachten en nog steeds denken. Om die censuur en informatie-oorlog te stoppen is het van belang dat we dit soort berichten zoveel mogelijk verspreiden.

Op YouTube is de video inmiddels verwijderd. Natuurlijk.

Maar gelukkig hebben we Bitchute.

Verslag op Viruswaanzin:

Deze frontlinie artsen, spreken zich uit over COVID-19. Op drie minuten springt het volgende betoog er uit van een dokter die in Houston Texas werkt.

Ze heeft in het verleden gewerkt met HCQ, dus heeft ze veel ervaring met dit medicijn. Recent heeft ze 350 mensen behandeld die COVID-19 hadden. Mensen met hoge bloeddruk, mensen met diabetes, astma en ouderen. Ze gebruikte HCQ met zink en azitromycine en ze werden allemaal beter. Er is er niet één gestorven, benadrukt ze, niet één.

Ook heeft ze het ingezet als preventief middel voor de verpleegkundigen en artsen die met COVID-19 patiënten werkten, er werd niemand ziek. Het werkt, benadrukt ze keer op keer.

In 2005 is er door het National institute of Health een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat het werkt. Dat is 15 jaar geleden. In dit onderzoek is chloroquine gebruikt bij een Corona virus die sterk lijkt op het virus waar we nu mee te maken hebben. Dit soort virussen zijn niet nieuw. Momenteel wordt er HCQ gebruikt in plaats van Chloroquine, de werking is hetzelfde, maar met minder bijwerkingen.

Ze is erg geëmotioneerd en zegt het volgende: “Ze weten dat het werkt en dat maakt mij boos en weet je waarom? Ik zie mensen die niet kunnen ademen, ik zie mensen in mijn spreekkamer, wetende dat dit hun doodsvonnis betekent en als ik ze dan behandel met HCQ, wetende dat ze dan levend weggaan, en ik zie dan dat één of ander vooropgezet onderzoek, gesponsord door al die nep farmaceutische bedrijven, zegt dat het niet werkt, dan kan ik je zo zeggen, dat is gefraudeerde wetenschap. Ik wil weten, wie dat sponsort en wie daarachter zit. Want het kan gewoon niet waar zijn, dat ik 350 mensen behandel en meer, er niémand doodgaat en dan kom jij mij vertellen dat je 20 of 40 mensen hebt behandeld in een onderzoek en dat het niet hielp? Dus ik ben naar Washington gekomen om Amerika te zeggen, niemand hoeft dood te gaan aan COVID, er is een medicijn. Je hoeft geen masker te dragen, de scholen hoeven niet dicht.

Ik weet dat mensen zeggen dat ze dubbelblinde onderzoeken willen, ik ben een dokter, ik ben een echte dokter, ik heb mijn studies gedaan. Ik werk ermee, elke dag. Ik zie mensen die doodsbang zijn, mensen die uren rijden om naar mijn praktijk te komen voor behandeling, omdat hun eigen dokter bang is, bang voor de gevolgen, bang voor hogerhand. Die dokters zitten gewoon te kijken hoe hun patiënten doodgaan. Dat is net als in Duitsland de mensen gewoon toe zaten te kijken hoe de joden afgevoerd werden. Als ze mij komen halen, mij achterna komen, mij bedreigen, dan zeg ik: “Het maakt me niet uit, ik laat mensen niet doodgaan, al kost het me mijn carrière, mijn leven, het maakt me niet uit. Ik kom hier om te zeggen, er is een medicijn voor COVID. Het heet HCQ, het heet zink, het heet azitromycine.” Als iemand dood is, zijn ze dood, ze komen niet morgen terug, of wachten op de dubbelblinde onderzoeken. Als dit nog zes maanden duurt, hoeveel mensen zijn dan gestorven??? Wil jij dat op je geweten hebben? Mensen, er hoeft niemand dood te gaan, er is een medicijn voor COVID-19!”
Andere artsen vertellen dat vrijwel alle kinderen weinig tot geen symptomen hebben van COVID-19 en geen volwassenen besmetten en dus naar school kunnen. Dat de lockdown niet bewezen effectief is en zelfs schadelijk is, dat alcoholisme stijgt, mishandeling stijgt en de algehele gezondheid achteruit gaat.

28-07-2020 Sharing is Caring! ❤️
🌷 Informeer jezelf en je vrienden! 🌷

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *