78-JARIGE OVER ONZE VRIJHEID IN HET NIEUWE NORMAAL

Een moedige man van 78 jaar die een oprecht en indringend verhaal vertelt over hoe hij de verworven vrijheid uit onze handen ziet glippen. Vrijheid waar in zijn kinderjaren mensen voor gevochten hebben en voor gestorven zijn. Flavio Pasquino geeft het woord aan deze Kees Faasse, die op latere leeftijd activist is geworden, om mensen te attenderen op de gevaarlijke situatie waarin we terecht zijn gekomen.

Het interview is de dag voor bevrijdingsdag 2020 opgenomen.

LINK NAAR DE VIDEO

P.S.: De man is trouwens geen 78, zoals Flavio herhaaldelijk zegt, maar 77, hij moet nog jarig worden dit jaar. Hoe dan ook, het doet niks af aan zijn verhaal en aan zijn moed.

2 reacties

  • Ida Gerrits

    Heb er naar gekeken. Wat een vechtlust! Wat geweldig. Laten we dit aan onze vrienden en familie tonen. Het kan nu nog! Kom op voor onze vrijheid. Doe het voor onze toekomst! Dank u.

  • Gerrie Bronswijk

    WAT EEN HELD is deze man heel heel veel respect voor hem.

    Ik lees veel over het virus en al het alternatieve nieuws, ik weet zeker dat hij gelijk heeft. Verder is er een “Nationale bond overheidszaken” die de overheid via de rechter aanklaagt, mss een goede tip voor mensen die iets willen doen tegen de ” lock down”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *