5G TECHNOLOGIE EN INDUCTIE VAN CORONAVIRUS IN HUIDCELLEN

De overheid, de media, de medische experts en zelfs de rechtspraak vertellen ons dat 5G en het coronavirus niets met elkaar te maken hebben. Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken die wat anders laten zien. Nu ook weer. Het is te vinden in PubMed:

5G-technologie en inductie van coronavirus in huidcellen

In dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen die als antennes werken, naar andere cellen kunnen worden overgebracht en de belangrijkste rol kunnen spelen bij het produceren van coronavirussen in biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron. Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases zouden met elkaar kunnen worden verbonden en virusachtige structuren kunnen vormen, zoals Coronavirus. Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. 5G-millimetergolven zouden dus goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen (COVID-19) in cellen.

PubMed is een via internet vrij toegankelijk databank met referenties naar medisch wetenschappelijke artikelen evenals de database met boeken die de NCBI doorzoekt.  Vrijwel alle medisch belangrijke publicaties van de laatste tientallen jaren zijn daarin te vinden, over het algemeen met minimaal een samenvatting van het artikel, soms met een link naar het complete artikel.

Bovenaan de site van PubMed staat NIH en de National Library of Medicine. De National Library of Medicine is een nationale bibliotheek in Bethesda en is ‘s werelds grootste medische bibliotheek. National Center for Biotechnology Information is een onderdeel van NLM en de NLM zelf is weer onderdeel van National Institutes of Health (NIH).

2 reacties

  • Dank voor deze uiteenzetting.
    Dat 5G en Corona met elkaar te maken hebben heb van het begin af aan al geloofd.
    Ik heb ook ergens gelezen dat 5G virussen virulenter maakt, dus..hier heb je het.
    Maar betekent dit dan dat je als je deze 5G reactie hebt en dus het coronavirus draagt/ontwikkelt/krijgt dat je dan besmettelijk bent voor een ander?

    • Beste Hannie, dit is een typische vraag voor een wetenschapper en dat ben ik niet. Als je het mij vraagt denk ik van niet. De besmettelijkheid van het corona virus hangt samen met de verspreiding via de luchtwegen. In het artikel spreekt men van stralingsabsorptie door dermatologische cellen. Dan zouden dus deze huidcellen eerst in de longen terecht moeten komen, dat lijkt me niet waarschijnlijk. Ik vind het zelf sowieso best een sterk verhaal, als het niet in PubMed stond had ik het niet geplaatst. Tot nu toe was mij het verband tussen 5G en het corona virus alleen duidelijk voor wat betreft de verzwakking van het immuunsysteem door de 5G straling en daarmee de vatbaarheid voor het virus. Ik heb nog meer materie over 5G in relatie tot het corona virus. Dat is best pittige stof dus dat moet ik eerst voldoende bestuderen alvorens ik het plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *