GASTBLOG: VOLK SCHREEUWT OM DICTATUUR, NAMENS ALLE WAPPIES BEDANKT!

GASTBLOG VAN ONBEKENDE AUTEUR:

En nu trekt heel Nederland zijn mond open?

Vol verbazing?

Mijn mond valt open, van verbazing.

Nu dat er zichtbaar dingen gesloopt worden. Nu komt half Nederland wel opeens in actie en durven ze zich uit te spreken? Al draaien deze rellen niet meer om de vrijheid maar gaat het voor veel van deze jongeren puur om het rellen.

Kabinet Rutte heeft het MKB compleet gesloopt in een jaar tijd. Gezinnen gesloopt, mensen vereenzamen. Jongeren kapotgemaakt, psychische problemen en meer poging/zelfmoorden. De economie verwoest. Ons land kapotgemaakt, letterlijk en figuurlijk.

Wie het persoonlijk (nog) niet raakt, lijkt zich er niet druk om te maken en rustig verder te leven. Het zal hun tijd wel duren.

Het buitensporige geweld is niet goed te keuren. Beslist niet! Maar verbaasd moeten we niet zijn. Je kunt mensen niet een jaar laten opsluiten voor een virus met een overlevingskans boven de 98 procent. Dat doet mentaal iets met de mens, specifiek met jongeren. Geen perspectief, al zolang niet. We kennen hun thuissituaties niet.

Half Nederland is nu verontwaardigd en 4 op de 5 zou zelfs inzet van het leger willen.. Aldus de NOS. Schiet mij maar lek met een waterkanon op het Museumplein! (Sarcastisch natuurlijk 😝)

De onschuldige mensen die daar iedere keer staan voor ieders vrijheid, voor iedere Nederlander die wegkijkt. Voor iedere Nederlander die nu zijn bek opentrekt en loopt te schelden op iedere demonstrant! Zij staan daar voor jou! En dan heb ik het over de vreedzame demonstranten die nu allemaal over één kam worden geschoren.

Terwijl Rutte en Co met alles wegkomen.

Zelfs buitensporig politiegeweld de afgelopen demonstraties tegen vreedzame mensen. Dit is de tegenreactie die iedereen zag aankomen. Op naar dictatuur Nederland met een noodverordening en legertanks surveillerend door de straten.

Het volk schreeuwt erom…

Namens alle wappies; bedankt.

3 reacties

 • Ik denk zelf dat het veel ingewikkelder ligt. En dat je het zeker niet alleen kunt ophangen aan een regering.
  Bovendien voor je het weet zet je zelf ook een groep weg of zelfs een volk. Natuurlijk zijn we allemaal gefrustreerd in deze coronatijd maar misschien is dit wel juist detijd om eens aan zelf reflectie te doen. Hoe wil ik zelf bijdrage aan een beter milieu in woord en daad waarin verdraagzaamheid leidend blijft in de samenleving.
  Dus ik kan mij best vinden in je betoog maar de vraag voor ons allemaal hoe gaan we dit voor elkaar krijgen. Ik weet uit ervaring dat het binnen je eigen omgeving al moeilijk is,laat staan voor een land of de hele wereld. Ik wens je in iedergeval heel veel succes, en ga zelf verder op mijn manier.
  En zo denken de meeste mensen denk ik persoonlijk.
  Dus misschien is het ook maar goed dat we niet allemaal op de zelfde mannier de zelfde kant op lopen. Denk toch dat de meeste mensen wel deugen!

  • Jop N. Roggeveen

   Ik denk dat de deugers het probleem zijn!
   Was het niet ex. gevangene v.d. nazi’s, Ds. Niemöller die de woorden sprak:

   Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen communist.
   Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen sociaaldemocraat.
   Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen vakbondslid.
   Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen Jood.
   Toen ze mij kwamen halen
   was er niemand meer, die nog protesteren kon.

   U zult dus echt zelf, ook als deugers, allemaal, actie tegen de junta in Den Haag moeten ondernemen!

 • F. Faber: Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Er is een gezegde: Een volk krijgt de overheid die het verdient. Er zijn nieuwe politieke bewegingen, maar die krijgen simpelweg niet genoeg stemmen. Het “acht uur journaal kijkend gepeupel” heeft totaal niet in de gaten wat er speelt, en stemt weer op het oude kartel. Niet beseffend dat zij met hun stemgedrag echt alles om zeep helpen. Resultaat: een dictatuur naar Chinees model. Compleet met social credit system. Het begin is er al in de vorm van een vaccinatiebewijs. Bizar. Nooit gedacht dat ik dit als 50 plusser nog zou meemaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *