15 JUNI – DAG DES OORDEELS

Nog een goede week en dan mogen we Ha Femke op onze blote knieën danken. Voor haar besluiten rondom de demonstratie op 1 juni 2020 op de Dam in Amsterdam. Niet dat deze besluiten zo doortastend waren, nee er was eerder sprake van besluiteloosheid. Maar we mogen haar dan danken voor het ultieme experiment dat zij heeft toegestaan en waarvan de uitkomst waarschijnlijk onomstotelijk zal uitwijzen dat de lockdown en alle corona maatregelen van tafel kunnen.

Ruim vijfduizend mensen, volgens sommige tellingen zelfs tienduizend mensen kwamen bijeen op de Amsterdamse Dam. De demonstratie mocht doorgaan maar de anderhalve meter social distancing moest worden aangehouden. Niemand hielt zich er uiteindelijk aan. Uit veiligheidsoverwegingen werd niet ingegrepen. De vorige blog ging er uitvoerig over dus dat gaan we hier niet herhalen. Veel mensen waren verbolgen en kamerleden waren verbijsterd. Dat kun je hier om verschillende redenen zijn maar de werkelijke reden waarom men verbijsterd en verbolgen was, was dat er nu een groot gevaar was voor de volksgezondheid omdat het virus zich nu makkelijk kan verspreiden in zo’n menigte, en daarna onder een groter deel van de bevolking.

Als we redeneren zoals het RIVM, het Ministerie van Volksgezondheid, de virologen in de media, de reguliere media zelf, dan moet zich dezer dagen een catastrofe voltrekken in ons land. Dan moeten er in no time grote aantallen mensen besmet raken, naar aanleiding van die blootstellingen op de Dam. Dat kan dan niet anders. Waarom anders die anderhalve meter afstand? Op de Dam hield men zich er massaal niet aan. Die besmettingen zouden nog kunnen komen maar tot nu vernemen we daar nog helemaal niks van. Rederen we in hun trant verder dan hebben ze het over een incubatietijd van maximaal 14 dagen. In de meeste gevallen moet een besmetting met 5 à 6 dagen al wel gebeurd zijn maar in uitzonderlijke gevallen kan het tot 14 dagen duren. Welnu, die 14 dagen zijn dan maandag 15 juni voorbij. Die dag is het dus JUDGEMENT DAY, oftewel DAG DES OORDEELS.

Als op 15 juni 2020, de dag des oordeels, de cijfers geen dramatische piek laten zien in het aantal zieke mensen, en daar kunnen we wel een fles whisky op zetten dat dat niet zal gebeuren, dan staat het eigenlijk onomstotelijk vast dat de maatregelen overbodig zijn. De anderhalve meter blijkt dan helemaal niet nodig.

Ja, zullen mensen zeggen, maar op de Dam droegen veel mensen mondkapjes, dus kan het virus zich minder makkelijk verspreiden. Welnu, lang niet iedereen droeg een mondkapje. En daarnaast hebben mondkapjes geen bewezen effect. Het hangt af van hoe je het gebruikt, hoe je hem plaatst, of je hem vaker gebruikt, of je een medisch mondkapje hebt, een stofmasker, of een katoenen masker. Per saldo is het eerder een schijnveiligheid dan dat het daadwerkelijk nut heeft. Lees hierover meer in de blog ‘Covid 19 mondkapjes waar is de wetenschappelijke onderbouwing’.

Anderen zullen zeggen, ja maar het is buiten en Maurice de Hond heeft gezegd dat het virus buiten veel minder kans heeft om zich te verspreiden. Dat is waar, dat heeft hij ontdekt. Het zou daarom geen gek idee zijn om de volgende demonstratie te houden in bijvoorbeeld de RAI, in Ahoy of in de Jaarbeurs. Daar passen ook met gemak vijfduizend mensen in. Dat zou een heel waardevol experiment zijn.

Wat ook nog tegen de dag des oordeels in gebracht zou kunnen worden is dat de mensen die toen op de Dam waren in quarantine zijn gegaan en dat we nog steeds in een bepaalde mate van lockdown zitten. Hoeveel demonstranten zullen daadwerkelijk in quarantine zijn gegaan na 1 juni? Het effect van een lockdown is zeer twijfelachtig, er is geen enkel bewijs voor dat het effectief is. Integendeel, mensen raken thuis besmet of ze raken na de lockdown besmet.

Wanneer op 15 juni zal blijken dat er geen noemenswaardige stijging van het aantal coronapatiënten is dan mogen we concluderen dat de anderhalve meter social distancing geen nut heeft gehad. Dit zal dan ook verstrekkende gevolgen moeten hebben. Bedrijven die hun omzet zagen instorten, al die mensen die hun baan kwijt raakten, al die stress en eenzaamheid die de lockdown met zich meebracht, allemaal niet nodig geweest.

Dat was natuurlijk al bekend maar op 15 juni zal het ook zijn aangetoond. Of zoals Del Bigtree in the Highwire uitzending van 28 mei 2020 op enig moment op stond en iets zei als ‘OK Folks, we might as wel stop broadcasting’, toen hij na de zoveelste onafhankelijke wetenschappers gesproken te hebben kon overtuigen dat het corona virus een hoax is. Hoeveel meer bewijs moet er komen? Hij sprak Dr. James Neuenschwander MD, die een onderzoek besprak over T-cellen. Het blijkt dat de meeste mensen immuniteit opbouwen door de T-cellen in de lichaamscellen. Het punt is dat we te veel gefixeerd zijn op het voorkomen van besmetting, dat eigenlijk heel moeilijk te voorkomen is. Vaccins zouden moeten voorkomen dat virussen de lichaamscellen bereiken wat ook bijna niet lukt. Vaccins zijn daar helemaal niet voor nodig want B-cellen kunnen dat ook. Als een virus eenmaal doorgedrongen is in een lichaamscel, kan een vaccin er niets meer tegen doen, maar dat hoeft ook helemaal niet want een lichaamseigen T-cel kan dat juist wel. Aldus Dr. Neuenschwander.

Dan was er nog de Kawasaki disease, waar men in de Amerikaanse media mee kwam. Krantenkoppen als ‘Meerdere kinderen met een ziekte mogelijk gerelateerd aan het dodelijke coronavirus’. Ja dat ‘mogelijk gerelateerd’ is een journalistieke werkwijze die de reguliere media zelf nooit zouden accepteren van sceptische nieuwsbronnen. Maar zelf doen ze het wel. Wat was er aan de hand. Het ging om de zogenaamde Kawasaki disease. Dat is een ontsteking in de aderen dat door elk virus veroorzaakt zou kunnen worden, zo vertelt wetenschapper Dr. Shirley Tenpenny, en ja ook door het corona virus. Dit is een heel zeldzame ziekte, dat dus ook door een ander griepvirus veroorzaakt zou kunnen worden. Maar wat er niet bij verteld wordt, is dat studies tegenwoordig meer en meer laten zien dat de Kawasaki disease wordt veroorzaakt door vaccins. Ja waar zijn we dan mee bezig?

De Highwire heeft al zoveel keren aangetoond dat het corona verhaal niet deugt, en ook wat er niet deugt, dat ze net zo goed kunnen stoppen omdat het bewijs overweldigend is. Maar Del Bigtree weet ook dat gelijk hebben en gelijk krijgen een wereld van verschil kan zijn. Dus gaat men daar in Texas ook gewoon door met de uitzendingen.

Laat iedereen in Nederland de datum 15 juni 2020 aanhouden als Dag des Oordeels, JUDGEMENT DAY, en laten degenen die wakker zijn dat massaal gaan uitdragen. Komt er aankomende week geen piek dan moeten we 15 juni met zijn allen claimen dat het dan echt over is.

Er zullen mensen zijn die 15 juni stilletjes voorbij willen laten gaan, maar we gaan ze er dan aan herinneren. De politici, organisaties en bedrijven die ons aan het nieuwe normaal willen laten wennen, medeburgers die afstand blijven bewaren. Jongens het hoeft niet meer, de dag dag des oordeels is al geweest. Na 15 juni dan. Zet de fles whisky maar vast klaar. Dan drinken we er een, op Ha Femke. En zeggen we dag Ab, dag Jaap, dag Hugo, dag Mark…weg wezen!

3 reacties

 • Het is vandaag 15 juni en er is zoals verwacht niets gebeurd.
  Ik begin nu pas echt bang te worden. Wat is de overheid van plan? Waar is de Vrijheid en Democratie? Ik geloof nog steeds niet in complot-theorieën. Maar ik geloof wel dat dit wat nu gebeurt, boetes die héél snel op de proppen kwamen, al die bangmakerij, precies nu gaan testen zodat het cijfer “nieuwe gevallen” omhoog kan, en zelfs opeens zeggen dat een vaccin geen verschil gaat maken, spoedwetten om onze grondrechten te ondermijnen, al een plan was. Het is ons “per hapje” voorgeschoteld. We worden wel degelijk misleid.
  Wat is het doel?

 • /s

  Corona is het niewue virus dat mensne niet goed doet,
  net zaols t internet, druugs, watervergiftiging en biseksualiteit.

  5 g zorgt voor corona nieuws en dus voor coorona angst,
  damcoronaamsterdam

  groetjres, MICHEAL

 • Er is geen overheid nodig met een paar miljard op je bankrekening. Verder hoeft men ook niets te geloven, want iedereen kan voldoende informatie vinden omtrent allerlei onderwerpen, zoals patenten op virussen. Natuurlijk patenteert men die dingen met goede bedoelingen, vandaar dat er dit jaar alleen al alweer tot nu toe aardig wat mensen zijn overleden of zullen overlijden:

  – 6,174,402 communicable disease deaths this year (nog los van “COVID-19”)
  – 41,886,849 HIV/AIDS infected people

  https://www.worldometers.info/

  Op pagina 1900 (volume 82) van het Journal of Virology uit 2008 staat:

  «Een HIV-gebaseerd pseudovirus werd ingezet om de ACE-2-receptorenzymen van menselijke cellen te kunnen gebruiken, iets waar SARS-CoV-1 niet toe in staat is bij vleermuizen. Vleermuizen worden dan ook niet ziek. Door een klein genetisch segment te vervangen (aa 310 tot 518) werd het pseudovirus wel bruikbaar.»

  Zo ontstaat dan blijkbaar SARS-CoV-2?

  “Tricks sometimes work but always self-destruct.” –Kahlil Gibran

  Complotpraktijk:

  Op 13 juni 2012 werd een 60-jarige man in een privé-kliniek van Jeddah opgenomen na een 7-daagse periode van koorts, hoesten en kortademigheid. Hij had geen voorgeschiedenis van hart- of longaandoeningen, noch van nierziekten en nam ook geen medicatie. De man rookte ook niet.

  Dr. Ali Mohamed Zaki, een Egyptische viroloog, nam contact op met Ron Fouchier, een vooraanstaande viroloog aan het EMC in Rotterdam nadat een nog onbekend kroonvirus was vastgesteld in het longvocht van de genoemde man.

  Het monster kwam vervolgens in handen van dr. Frank Plummer, wetenschappelijk directeur van het National Microbiology Laboratory (NML) in Winnipeg (Canada). Dit monster zou zijn gestolen door Chinese agenten. Het NML heeft de eerste genoomsequentie geleverd van SARS-CoV-1 en van NL63 in 2004.

  In maart 2019 verkocht het NML een groep zeer virulente exemplaren aan China. Wetenschappers van het NML zeiden toen al dat de monsters zeer dodelijke virussen bevatten die als biowapen zouden kunnen worden gebruikt. Onder experts op het gebied van biologische oorlogsvoering veroorzaakte dit veel ophef.

  In juli 2019 werd een groep Chinese wetenschappers gedwongen om het NML te verlaten, aldus dr. Francis Boyle. Het NML is het enige BSL-4-lab in Canada …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *