STOP DE STAATSTERREUR

We leven in een gevaarlijke tijd en we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Wereldwijd moeten mensen zoveel mogelijk thuisblijven en wachten tot er een vaccin is. Totaal onlogisch omdat een virus het beste kan worden bestreden met een goede immuniteit en daarvoor moeten we naar buiten: beweging, frisse lucht en vitamine D. Een lockdown is alleen maar uitstel, kudde-immuniteit werkt veel beter. Een vaccin zou een wonder zijn, maar komt te laat: een lockdown brengt veel meer slachtoffers (wanhoopsdoden) dan waar covid-19 ooit toe in staat zal zijn.

Intussen deelt de overheid boetes uit aan mensen die te dicht op elkaar staan, met te veel mensen samen zijn of gewoon hun beroep uitoefenen. Deze overheid is er dus niet voor haar burgers, deze overheid pleegt terreur. Het is niet anders uit te leggen, dit is een dictatuur, dit is staatsterreur.

Komen we hier uit met volgzaamheid en hoop, of mogen we ons ook nog wel een beetje verzetten?

De coronamaatregelen zijn niet wetenschappelijk onderbouwd en zijn niet democratisch tot stand gekomen, ze zijn niet grondwettelijk en zijn strijdig met de internationale verdragen, namelijk bijvoorbeeld met die van het ‘Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten’. De overheid baseert haar beleid op angst en leugens.

Dat betekent dat we dus moeten beseffen dat alle coronamaatregelen en -boetes aangevochten kunnen worden. Dat zouden we dan ook massaal moeten doen. Dat betekent ook dat alle coronamaatregelen niet gehandhaafd mogen worden, de wetshandhaver is daarmee dan zelf in overtreding. Of zoals Dr. Rashid Buttar oproept tegen alle police officers: ‘remember your oath’.

Het is geen onterechte vraag of we de overheid moeten blijven gehoorzamen. We mogen ons afvragen of we moeten blijven gehoorzamen aan wetten en maatregelen die niet deugen. Gehoorzaamheid is een grote deugd, het geeft structuur en veiligheid. Maar de belangrijkste voorwaarde daarvoor ontbreekt momenteel: de autoriteit moet te vertrouwen zijn en het beste met haar onderdanen voor hebben. Daarvan lijkt hier absoluut geen sprake op dit moment. En de toekomst lijkt er ook niet beter op te worden met wat de overheid van plan is: crowd control, verplichte vaccinatie, blijvende inperking van vrijheden, en bovenal, het verwoesten van de economie, met dramatische gevolgen. Het antwoord op de vraag, gaan we hier uitkomen met gehoorzaamheid, laat ik over aan u. Als u het Milgram experiment kent dan weet u dat mensen heel ver kunnen gaan met gehoorzamen aan een legitiem geachte autoriteit.

Officieel leven we nog steeds in een democratie. En zo moet het ook zijn. Dat betekent dat het volk regeert, oftewel de bevolking bepaalt. Echter, het landsbestuur schakelt intussen de democratie uit. Maar dan heeft de overheid niet gerekend met de veerkracht en daadkracht van de bevolking. Dit gaan de mensen niet accepteren. Nog niet iedereen heeft de leugens door, en dat komt natuurlijk door de propaganda. Maar de aanhoudende leugens worden steeds ongeloofwaardiger dat het niet meer te houden is. Het zal daarom ook niet lang meer duren voordat de bestuurders en de media in hun hemd staan. Hopelijk is het dan nog niet te laat. De tijd dringt. De bevolking zou massaal in verzet moeten komen om de overheid van deze terreur te weerhouden.

Quote van Patrick Henry in 1817: ‘Give me liberty or give me death’. De vrijheid is hier duidelijk in het geding. We beseffen de waarde van vrijheid niet tot het er niet meer is. Zoals we begonnen, we leven in een gevaarlijke tijd.

Alleen moedige mensen kunnen ons redden. Moedige burgers. En moedige overheidsdienaren, die zonder hun uniform ook gewoon maar burgers zijn. De overheid is er voor haar burgers en niet andersom. Het landsbestuur dient in de eerste plaats te gehoorzamen aan de wil van het volk, door wie zij gekozen is.

Bekijk de video: Corona lockdown: De grootse oplichting ooit
van CommonSense TV

Link naar herplaatste video (nadat die door YouTube was verwijderd)

dd. 11 mei 2020

2 reacties

 • De video is verwijderd van YouTube. Is hij ergens anders nog te zien?

 • Nog een oplichting: Mijn ziektekostenpremie!
  Ik kan niet naar huisarts, specialist, tandarts, fysiotherapeut. Niks. Maar ik heb er wel voor betaald.
  Vanavond heb ik mijn ziektekostenverzekeraar om 98% van mijn premie die betaald is voor half maart tot nu, teruggeëist. Aangezien ik alleen voor Covid 19 verzekerd ben geweest en de kans dat ik daarvoor kosten zou declareren was ruwweg 2%.

  Ik denk dat meer mensen dat moeten doen. Geeft stof tot nadenken. Want we worden aan meer dan alleen de overheidskant opgelicht vind ik.
  Van de woningbouwvereniging kreeg ik netjes 3×5 euro terug, voor het onderhoudsabonnement want er zou niemand komen in maart, april en mei. Kijk, die hadden het wel snel door.

  Mijn inkomen is door de maatregelen 0 euro. Dus ga ik ook niet betalen voor een verzekering die niet doet wat in de polis staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *