POLITIESTAAT

We komen langzaam aan terecht in een politiestaat. Onze vrijheden worden nog verder ingeperkt. Er wordt gesproken over een corona-app. Er gaan camera auto’s surveilleren om in de gaten te houden of mensen op straat niet te dicht bij elkaar lopen. Auto’s met meer dan 2 inzittenden worden aangehouden en krijgen een waarschuwing. Een hoge official van de Wereld Gezondheids Organisatie merkte op dat het meeste aantal besmettingen gewoon thuis plaats vindt. Daarom wil hij dat de overheid ook gaat controleren of mensen thuis niet te dicht naast elkaar op de bank zitten. Tech-giganten gaan meehelpen met de overheid om te zorgen dat mensen zich houden aan de afspraken en vormen zo een verlengstuk van de politie. Er blijken al jaren plannen te bestaan voor verplichte vaccinatiedocumenten voor werkelijk iedereen.

En nog gaan er geen belletjes rinkelen, bij de meeste mensen. Ook hoger opgeleide, weldenkende mensen geloven nog steeds dat dit er gewoon bij hoort. Wat moet er gebeuren voordat we ons realiseren dat er hier iets niet klopt?

Vergeet je even het coronavirus en lees je die eerste alinea dan heeft het toch alle schijn van een politiestaat. En dan te bedenken dat er steeds meer berichten komen van wetenschappers en vooraanstaande medici die veklaren dat Covid-19 niet zo veel voorstelt als de autoriteiten en ‘experts’ willen doen geloven. Ook de cijfers over besmettingen en doden blijven achter bij de recent gedane voorspellingen.

De vraag is daarom heel prangend: Waarom leven we nu ineens in een politiestaat?

dd. 10 april 2020

Een reactie

  • Gulden Middenweg

    Ben geen complotdenker… denk ik… Maar frappant is wel dat ID2020 (o.a. dankzij Bill Gates’ organisatie GAVI) sneller vorm gaat krijgen dan wenselijk is. Ik zit daar niet op te wachten. Wil gewoon in vrijheid leven. Hoef niet ‘aangehaakt’ te worden in een digitaal systeem. En vrijheid betekent ook dat ik zelf bepaal met wie ik om ga en op welke manier. Zeker als het mijn gezin, familie en vrienden betreft. Die vrijheid is er momenteel niet. Bijna gewetenloos hebben overheden wereldwijd dit eventjes om zeep geholpen en mogen we pas weer vrij bewegen als…… Tja, wanneer eigenlijk? Totdat we akkoord zijn gegaan met verplichte vaccinatie en een digitaal ID???
    Ik hoop het niet, ik hoop dat dit hersenspinsels zijn – en bovenal VOORAL BLIJVEN – van complotdenkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *