KAREL VAN WOLFEREN

#4 |Karel van Wolferen | De Corona Virus en Nep Nieuws

Café Weltschmerz | 28 maart 2020

We stevenen in hoog tempo af naar een totalitaire journalistiek, en naast 9/11 en de MH17 helpt ook het Corona virus daarbij.

In deze column van Karel van Wolferen, bespreekt hij de invloed van het Corona virus en de wijze waarop de journalistieke media daar mee omgaat. Terugblikkend op zijn eigen verleden als buitenland correspondent bij het NRC, concludeert hij dat er geen ruimte meer is voor onafhankelijk journalistiek onderzoek. De journalistieke vrijheid is zoek. De media wordt uitsluitend nog aangestuurd door onze overheid en publiceert slechts de officiële waarheid. U wordt onder druk gezet om al het andere niet te geloven. Totalitarisme heeft onze journalistiek in de greep.

LINK NAAR VIDEO #4

#5 |Karel van Wolferen | Klopt de Corona informatie en zijn de maatregelen te rechtvaardigen?

Café Weltschmerz | 4 april 2020

LINK NAAR VIDEO #5

Zijn de beperkende quarantaine maatregelingen te rechtvaardigen?

2,9 miljard van de mensheid, meer dan de helft van de mensheid in de wereld, zijn gedwongen of hebben zichzelf in een isolement geplaatst. 90 landen doen mee aan de gehele of gedeeltelijke quarantaine .

Internationaal hebben regeringen maatregelen uitgevaardigd die een ernstige inbreuk is op het leven van de burger. Het legt ook 2/3 van de wereldeconomie plat. De vraag is of de cijfers quarantaine maatregelen zijn te rechtvaardigen.

Op 3 april werden wereldwijd 53,000 doden geteld.
Vergelijkbare cijfers van andere infectieziekten, wereldwijd tussen 1 januari 2020 en 25 maart zijn:
Influenza 113.000
Aids 390.000
Malaria 228.000
Kanker 2.000.000

Daarbij blijkt dat Corona doden op hoge leeftijd waren en één of meerdere onderliggende kwalen hadden en wellicht niet meegeteld zouden moeten worden.

De vraag is ook, of de schade die de maatregelen veroorzaken in verhouding staan tegenover de ernst van de virus uitbraak. Een groeiend deel van de Nederlandse samenleving begint haar overheid en het waarheidsgehalte van de informatie ernstig te wantrouwen.

# 6 Karel van Wolferen | De 2020 Wereldpaniek en haar Grote Spelers

15 april 2020 – Café Weltschmerz

LINK NAAR ARTIKEL EN VIDEO #6

Karel van Wolferen deed onderzoek naar de context van de corona ‘pandemie’ en ontwikkelde daarover enkele hypotheses.

Karel van Wolferen verklaart zichzelf in de video complotdenker. Hij beseft dat dit, ten onrechte, een scheldwoord is. Maar het is rationeel om in complotten te denken, er is genoeg aanleiding om het gezag en de autoriteiten te wantrouwen. Er zijn verschillende niveau’s van complotten of samenzweringen. Samenzweringsfeiten, samenzweringshypothesen. In de video behandelt hij er enkele, die allemaal een relatie hebben met de huidige coronacrisis.

In deze video #6 doet hij een paar pittige uitspraken. Zo noemt hij Bill Gates megalomaan en krankzinnig. In Afrikaanse landen experimenteert Gates met vaccins en in landen als India en de Filippijnen hebben miljoenen kinderen polio opgelopen door de vaccinaties van Bill Gates.

# 7 Karel van Wolferen | Propaganda en het Nederlandse falen bij de wereldpaniek

24 april 2020 – Café Weltschmerz

LINK NAAR ARTIKEL EN VIDEO #7