ROSA KOIRE

Een heldere uiteenzetting over wat Agenda 21 precies inhoudt. Wat het verschil is tussen Agenda 21 en Agenda 2030. Waarom de jaren 2020, 2030 en 2050 landmarks zijn van deze plannen. Waar ‘transforming’ en eufemisme voor is. Dat is wat je krijgt als je Rosa Koire aan het woord hoort. In een interview door Spiro Skouras in een goed half uur hoor je Rosa Koire vertellen over hoe de huiveringwekkende plannen zich ontvouwen en dat dat dus nu aan de gang is.

Roisa Koire wordt beschouwd als een top expert op het gebied de VN agenda’s zoals behalve de Agenda 21 en 2030 ook de VN sustainable development goals. Ze heeft gesproken op de Democrats Against UN Agenda 21. Ze is de Executive Director van The Post Sustainable Institute. De missie van die organisatie is: Post-duurzaamheid: de toestand van ecologische, politieke, sociale en economische systemen na het opleggen van het communitarisme.

De video (The Hidden Agenda Behind the Planned Destruction of America with Rosa Koire) met Spiro Skouras, dat vertaald is door de samenwerking tussen CommonSenseTV en Café Weltschmerz, schetst een deprimerende toekomst. De situatie is momenteel heel gevaarlijk en wordt helemaal verkeerd ingeschat door een groot deel van de bevolking. Wat dat betreft ziet het er somber voor ons uit. Maar net zoals wij bij Corona Nuchterheid blijven volhouden, is de strijd is niet gestreden. We kunnen er wel aan ontkomen maar dan moeten we wel in actie komen. Wat we kunnen doen vertelt ze aan het eind van de video.