RONALD BERNARD

Oud-bankier Ronald Bernard legt ons corrupte geldsysteem helder uit in dit Nederlandstalige interview met Irma Schiffers.

Dat lezen op de site achterdesamenleving.nl.

Een helder interview van Irma Schiffers met oud-bankier Ronald Bernard. Hij legt in dit interview uit hoe de top van de machtspiramide in de wereld in elkaar steekt en hoe ons huidige geldsysteem daar de spil van is. Dit bankensysteem wordt door de elite aangestuurd vanuit de Bank of International Settlements ook wel bekend als de BIS in Basel, Zwitserland.

Zeer de moeite waard omdat de materie helder, correct en duidelijk wordt uitgelegd. Zeker ook de moeite om met familie, vrienden en kennissen te delen.

Wat heeft dit met het coronavirus te maken? Welnu, Wie pretenderen er dat de oplossing voor het coronavirus een vaccin is? Wie hebben belang bij het vaccin? Wie zitten er achter de Agenda 2030. Wat beoogt men allemaal met Agenda 2030?

Ziet u allemaal losse punten of ziet u lijnen? Oftewel, zijn de dingen die nu gebeuren allemaal op zichzelf staande gebeurtenissen of zitten er verbanden tussen? Dit soort interviews helpen om de verbanden te zien. Het is al van een paar jaar geleden maar het is zeker niet minder actueel.

LINK NAAR DE VIDEO