PIERRE CAPEL

Als er iemand is die mensen wakker kan krijgen met feiten dan is het Pierre Capel. Hij is emeritus hoogleraar experimentele immunologie aan de Universiteit Utrecht. Hij studeerde biochemie aan de faculteit Wis en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam en promoveerde op een medisch immunologisch onderwerp.

Wat een geweldige les immunologie en virologie gaf hij afgelopen zondag in Den Haag bij de demonstratie: Virussen bestaan al miljarden jaren, ze zijn de sms-jes en appjes van ons lichaam. Het menselijk lichaam heeft al miljoenen jaren met virussen te maken. En alle andere dieren, planten en bomen ook. Die kunnen daar prima mee omgaan. Anders zou het er allemaal niet meer zijn.

Gaf een aantal indrukwekkende interviews bij CafĂ© Weltschmerz. In aflevering 15 ‘Maatregelen zijn onnodig‘ legt hij uit uit waarom een vaccin tegen corona niet kan werken. Heel stellig is in de uitzending van 21 juni 2020 waarin hij uitlegt dat cijfers bewijzen dat de coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn.

Pierre Capel heeft ook een eigen website: pierrecapel.nl, ook wel ‘For the Joy of Science’. Daaruit valt op te maken dat Pierre Capel heel veelzijdig is op allerlei terreinen van de wetenschap: Meditatie, Gezondheid, Sport, Fysio, Yoga maar ook bijvoorbeeld Kwantum Mechanica. Wat dat allemaal met elkaar te maken heeft: Zelf genezend vermogend. Pierre Capel wil dit uitdragen en mensen hiervan bewust maken. En meer dan dat, hij wil mensen helpen zich hierin te bekwamen. Hij geeft lezingen, trainingen, cursussen.

Dat is allemaal veel zinniger dan een nog niet uitgevonden vaccin met tal van bijwerkingen en uiteindelijk niet zal functioneren.