JON RAPPOPORT

COVID: Het is niet één ding, het is niet één ziekte
door Jon Rappoport, 1 April 2020

Ik blijf erop hameren, want het is de belangrijkste illusie en het is de moeilijkste illusie om te verdrijven. Mensen houden het vast als een reddingsvlot. De toneelgoochelaars presenteren de ‘pandemie’ als één ziekte met één oorzaak, en mensen trappen er onmiddellijk in. Sommige mensen die het coronavirus als oorzaak afwijzen, presenteren één andere enkele oorzaak: ze vallen voor een complottheorie.

LINK NAAR HET ARTIKEL

NAAR WEBSITE nomorefakenews.com van Jon Rappoport

fragment uit het artikel:
... Er zijn perfect gezonde mensen die positief testen op het virus omdat de test onherstelbaar gebrekkig is. Al deze mensen worden “COVID-gevallen” genoemd. De diagnostische test voor het virus, zoals ik in veel artikelen heb laten zien, spuugt vals-positieve uitspraken uit, en die resultaten zijn zinloos – maar ze vormen een beeld van escalerende zaaknummers. En mensen trappen er in. …

Over Jon Rappoport:
De auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX, en POWER OUT THE MATRIX, Jon was kandidaat voor een Amerikaanse congreszetel in het 29th District of California. Hij heeft een adviespraktijk voor particuliere klanten, met als doel het uitbreiden van persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzerprijs, werkte hij 30 jaar als onderzoeksjournalist en schreef hij artikelen over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldpolitiek, gezondheid, logica en creatieve kracht voor publiek over de hele wereld.