FREEDOM PLATFORM LONDON REAL

De allerbelangrijkste bron van wijsheid over corona-aangelegenheden ever!

LONDON REAL TV: Totaal ongecensureerd. Veel vooraanstaande wetenschappers, vijanden van het establishment, maar die het lef hebben voor de waarheid op te komen en dit aan de wereld kenbaar willen maken. Veel van deze wetenschappers staan al als bron genoemd op deze site, maar hier staan ze allemaal bij elkaar:

Dr. Judi Mikovits, Dr. Sherri Tenpenny, Professor Dolores Cahill, Dr. Rashid Buttar, Dr. Andrew Kaufman.

Natuurlijk zijn er ook veel andere aansprekende persoonlijkheden die allen zeer belangwekkende verhalen te vertellen hebben, die je nooit in de mainstream media zult tegenkomen. Hier mogen mensen zeggen wat ze willen, het mag controversieel zijn, het mag zelfs verwerpelijk zijn, als het maar serieus, oprecht en onderbouwd is. Ook Alan Dershowitz komt aan het woord, iemand die recentelijk hele rare dingen heeft geroepen over vaccinatie.

Andere welsprekende persoonlijkheden die hun verhaal hier hebben kunnen doen zijn Candace Owens, Robert F. Kennedy Jr., Alex Jones, Del Bigtree en natuurlijk David Icke.

Het vierde treffen tussen Brian Rose en David Icke vond plaats op 14 juni 2020 en duurt weer ruim 3 uur. In tegenstelling tot eerdere interviews staat deze tot nu toe nog steeds op YouTube. Rose Icke IV is een aanrader voor iedereen die de huidige tijd wil kunnen duiden.