DR. THOMAS RATH

Niet de modeontwerper maar de wetenschapper Thomas Rath. Als je zijn naam googlet kom je alleen de modeontwerper tegen. Dat is niet toevallig. Dr. Thomas Rath is behalve een natuurgeneeskundig arts ook een criticus over de EU en andere machtsverhoudingen. Het is een video van 2012 maar o zo actueel. Wat we hier zien is een onthulling over de voortzetting van de Tweede Wereldoorlog, dat is namelijk wat de EU is, maar dan met andere wapens. Hij laat ook zien dat Duitse chemiereuzen en hoofdrol spelen in dit machtsspel. IG Farben, BASF, Bayer en Hoechst. En hoe het patentensysteem bijdraagt aan controle over de wereld en burgers tot slaven maakt, letterlijk tot het bezit van de echte macht. Hoe laat zien hoe er een wereldwijde kankerepidimie is ontstaan, die alleen kon ontstaan door het verdienmodel. Hij laat zien waarom de EU geen democratie is maar er sprake is van een EU-dictatuur.

Hoe het kan dat iets dat acht jaar oud is, nu zo actueel kan zijn, is simpel. Wat we nu voor onze ogen zien ontvouwen is iets dat al zeer lang geleden in gang is gezet. Sommigen, waaronder Dr. Thomas Rath, hadden dit al eerder door.

Het is best een opgave, maar voor wie de machtsverhoudingen in Europa wil begrijpen is het must om deze video helemaal af te kijken. Zeer indrukwekkend.

BEKIJK DE VIDEO

Naar de website van Dr. Rath Health Alliance.