DOLORES CAHILL

Professor Dolores Cahill is afgestudeerd in moleculaire genetica en haar doctoraat in immunologie, waar ze antilichamen gebruikte en bibliotheken maakte om te proberen de resultaten bij kanker te verbeteren. Ze bracht ook acht jaar door in het Max Planck Instituut voor Moleculaire Genetica in Berlijn, waar ze een groep leidde en technologie ontwikkelde die de specificiteit van antilichamen en verschillende diagnostische assays kon onderzoeken om auto-immuunziekten te diagnosticeren. En kijk bijvoorbeeld bij viruspatiƫnten of ze wel of niet aan een virus zijn blootgesteld. Daarnaast is ze actief voor de Irish Freedom Party.

De laatste tijd zet ook zij zich in om de lockdown te stoppen, door haar kennis te verspreiden over de virussen, immunologie en antilichamen. De maakt harde statements dat overheden totaal verkeerde maatregelen hebben genomen en die deels nog steeds van kracht zijn en iedere dag dat ze duren onnodige slachtoffers maakt. Ze is bezig samen met andere wetenschappers en advocaten te zorgen dat de beleidsmakers in meerdere langen voor het gerecht gebracht worden.

Ze is te zien in interviews in meerdere video’s, en heel uitgesproken was ze in de show op de Highwire met Del Bigtree van afgelopen donderdag 14 mei 2020. Bekijk het interview met Dolores Cahill bij de Highwire.