AMAZING POLLY

Wat een indrukwekkende research capaciteiten heeft deze dame! Inderdaad verbazingwekkend. Polly St. George from Canada, op haar YouTube kanaal genaamd Amazing Polly, actief sinds 2016 en inmiddels bijna 20 miljoen views.

Vooral de video met de titel ‘The Global Health Mafia Protection Racket‘ heeft indruk gemaakt. Het is zo onthullend. Het is een belangrijke basis de blog ‘Hoogverraad‘ op deze site. Maar ze heeft nog veel meer kwalitatief goede vlogs gemaakt.

Beschrijving op haar kanaal:
Onze hele cultuur is narcistisch en we worden allemaal hervormd door middel van wereldwijde psychologische oorlogvoering en traumaprogrammering. Ik gebruik mijn kanaal om onderzoek te doen naar en commentaar te geven op actuele gebeurtenissen en geschiedenis. Ik geniet van het bespreken van moraliteit, waarheid, integriteit en hoe ik gezond, sterk en heel kan blijven terwijl ik zwem in een soep van gaslichten en leugens, lastercampagnes en psychologische oorlogsvoering.

Voor het geval ze ooit van YouTube wordt verwijderd, ze staat ook op BitChute en ze heeft ook een eigen site: amazingpolly.net