AVONDKLOK HANDHAVEN, DE POLITIE HEEFT ER ZIN IN

Een soort van promotiefilmpje van de politie kwam voorbij op twitter en linkedin. Daarin legden 6 sectorhoofden van de politie uit waarom het belangrijk is om te handhaven op de avondklok. En dat ze dat ook serieus gaan doen. Ze hebben zelfs hun roosterdiensten aangepast. Natuurlijk. Als je de politie belt om een mishandeling te melden hebben ze daar geen tijd voor maar mensen er op wijzen dat ze hun grondrechten kwijt zijn en hier nog eens voor gaan bestraffen heeft kennelijk prioriteit.

Deze politiemensen zullen dat vast met de beste bedoelingen doen. Gaan we maar van uit, ook al zullen er ook sadisten en psychopaten tussen zitten. Maar de meesten zullen echt menen dat ze de samenleving een dienst bewijzen door ‘s avonds mensen aan te spreken dat ze beter kunnen thuisblijven omdat dat beter is voor de bestrijding van het virus. Leuk is het niet maar het moet nou eenmaal, van het OMT, van de minister, en van welke autoriteit dan ook. Dat hebben ze geleerd. Zelf niet te veel nadenken en zelf niet te veel onderzoek doen. Daar hebben we de media voor, mainstream media uiteraard. En het OMT zal vast wel weten wat goed voor ons is. Goed dat ze er over nagedacht hebben, hoeven wij het niet meer te doen.

Maar het zijn LANDVERRADERS, deze mensen. En daar mogen ze niet mee wegkomen. Agenten die zo enthousiast meewerken aan het totalitaire regime, moeten zich schamen. We moeten de kat een belletje om binden en dat doen we hier. Deze mensen hieronder zijn van die plichtsgetrouwe volgzame gedienden, wellicht goed bedoelend, maar wel dus helemaal fout, want mede dankzij deze mensen zitten we in een politiestaat die een steeds beklemmendere, deprimerende, angstaanjagende, oorlogsgelijkende vorm begint aan te nemen. Hebben ze dat nou zelf werkelijk niet door???

Oscar Dros, eenheidschef
Karlijn Baalman, sectorhoofd TWN
Aart Garssen, sectorhoofd GLZ
RAMON ARNHEM sectorhoofd IJSS,
Naomi Hoekstra, sectorhoofd GLM
JOSE ROOIJERS, sectorhoofd NOG

We zouden eigenlijk een zwart balkje voor hun ogen moeten plakken, zo crimineel zijn ze, al zijn ze zich er niet van bewust. Maar ze hebben er zelf voor gekozen om zich te laten filmen voor het promotiefilmpje dat al ook gepubliceerd is, dus is dat balkje niet nodig. We mogen aannemen dat deze mensen een tenminste gemiddelde intelligentie hebben, anders wordt je geen sectorhoofd. Jammer dat ze dat niet gebruikt hebben om zich te verdiepen in het fenomeen macht en hoe ze daar zelf speelbal van zijn geworden.

Het zien van het filmpje roept heftige emoties op bij wakkere mensen en bij mensen die begrijpen welke rol het naïeve en collaborerende deel van de bevolking voor een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van de Tweede Wereldoorlog. Het is doorgaans not done om de Tweede Wereldoorlog erbij te halen, maar wie er over een avondklok begint vraagt er zelf om. Het kan en mag dan niet onbesproken blijven. Zeker niet als de invoering ervan zo goed als een feit is. De geschiedenis herhaalt zich. Niks van begrepen kennelijk, deze mensen.

Registratie Dienstnummers
Naar verluid is er binnenkort een link beschikbaar voor op je mobiel naar een centrale database waarop iedereen die door een handhaver staande gehouden wordt, hier melding van kan maken. Op die manier kunnen er track records bijgehouden worden van collaborerende handhavers (agenten en boa’s). Zij zijn namelijk verplicht om het dienstnummer bekend te maken. Waar ze niet toe verplicht zijn is het uitschrijven van een boete. Als een agent een overtreding constateert, mag hij of zij een boete geven, maar hij hoeft het niet te doen. Agenten hebben dus de macht om de totstandkoming van de politiestaat tegen te gaan. Het zou politieagenten en boa’s sieren wanneer zij opkomen voor de bevolking en niet blind regeltjes uitvoeren van hogerhand.

De politie hoort er voor de bevolking te zijn, niet er tegen. Waakzaam en Dienstbaar, weet je nog? De vraag is voor wie. Ze moeten boeven vangen, en niet de bevolking het nog moeilijker maken. Boeven vangen hoeft niet moeilijk te zijn, kan wel een aanwijzing geven: de grootste boeven zitten in Den Haag en Hilversum.

4 reacties

 • Bij deze mijn reactie op EENHEIDschef Oscar Dros op LinkeDin(g) (EENHEID?):

  U mag mogelijk kennis hebben van politie-werk. Maar heeft u ook kennis van medische zaken en “gezondheid”? Wat is dat dan volgens u, “gezondheid”? Trouwens, er bestaat geen “Nederland”, dat is een generalisatie, die zoals “de economie”, “de politie(k)”, “criminelen”, “ufo-gekkies”, “de medici”, “complotdenkers”, “deskundigen” “professoren” enzovoorts, zo heerlijk misbruikt kunnen worden, in bijvoorbeeld veel multimediaoogkleppen-nieuwsklieken om te vingerwijzen naar individuele mensen en ze te verbannen in niet bestaande groepen. Mijn interesse in bijvoorbeeld BuitenAards leven en O.V.O.’s stamt al van mijn 15de levensjaar. Maar dat betekent niet dat ik een “ufo-gekkie” ben. Zo ben ik ook geen “Nederlander”. Ik accepteer het plakken van etiketjes op mijn persoon niet. Persoonlijk ben ik mijn hele leven zelfs nog nooit een echte “Nederlander” of “Nederlandse” tegengekomen. Wel mensen.

 • Wiens brood men eet, diens woord men preekt.

  Of zijn ze gebrainwashed/gechipt ?

 • Vanavond diverse beelden gezien van de intimiderende inzet van politie (en ik meen ME) om de avondklok te handhaven.

  Het oogt als een kloppenjacht op ongehoorzame burgers, het maakt me verdrietig en boos. Wat een geld mag dit kosten, dit enorme machtsvertoon richting het volk. Dit is volledig buiten proportie, heeft in mijn ogen echt niets meer te maken met de besmettelijkheid van een virus maar alles met testen van de rekbaarheid van de grenzen van de burgers, het verder conditioneren en onderwerpen van burgers tot zij gedwee elke beperking opvolgen.
  Zonder zichzelf vragen te stellen, zonder in verzet te komen.
  Ik begrijp er niets van, alles in mij komt in verzet bij het zien van de intimidatie die wordt ingezet.

 • In Cuijk, om 21:01 reden twee agenten snel het fietspad op om een 17 jarige jongen op zijn fiets aan te houden. Hij was nog buiten en had geen geldige reden. De jongen moest 30 min. rijden terug naar huis, hij had een avondje bij vrienden gezeten nl. Geen geldige reden, 95 euro boete meteen. Hij was 680 meter van huis vandaan.

  Bron: https://www.tubantia.nl/binnenland/de-avondklok-was-nog-geen-minuut-ingegaan-en-quinn-17-had-de-eerste-boete-al-te-pakken~ab0f0081/

  Erg onredelijk, met de in acht neming dat agenten geen boete verplicht hoeven te geven en de jongen vlakbij zijn huis was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *